Senaste inläggen

Av Drina - 17 maj 2009 11:34

Igår insåg jag att nästan alla mina småflaskor som jag brukar hälla över schampo, balsam, mm i när jag ska iväg var helt försvunna. Efter att ha pytsat i hudkrämer och tvålar i de flaskor jag hittade så saknades det fortfarande två så jag åkte in till stan och köpte nya.


När jag kom hem så vet jag att jag plockade upp dem ur påsen och pillade loss prislapparna men där slutar spåret. Flaskjävlarna är puts väck! Jag bor på 25 kvadrat, hur många ställen finns det att gömma sig på liksom? 


Om drygt en timme måste jag åka, som det ser ut nu blir det till att fara utan schampo och balsam i bagaget..

ANNONS
Av Drina - 16 maj 2009 21:39

Imorgon åker jag till Stockholm för fem dagars OJF i Brommatornet.


Jag vet inte vad det är för dresscode där riktigt men jag är nästan övertygad om att "naken" inte är godkänt. Alltså måste jag hitta något lämpligt ur mina garderober som jag kan lägga ner i lämplig förvaringsanordning och ta med mig.

FAN VAD JAG HATAR ATT PACKA!

ANNONS
Av Drina - 16 maj 2009 16:30

Står i norra europas längsta kassakö, folk är skitupprörda över denna kö. Vad har de så bråttom till? Det spöregnar ju ute.. (provar härmed att mobilbloggtwittra)

Av Drina - 16 maj 2009 13:14

Närå, jag har inte skaffat mig twitter men jag tänkte börja bloggtwittra lite här. Dvs blanda upp mina allt-för-sällan-"riktiga"-inlägg med "status uppdateringar". För att få fart på skiten helt enkelt..

 

Det kanske blir bra. Eller skitdåligt. 

50/50 är väl ok odds?

  

Let's try it!Watch Real Life Twitter and more funny videos on CollegeHumor
Av Drina - 15 maj 2009 23:08

Jag hade lösa planer på att gå ut med Lina och resten av flickorna i kväll men en jobbig magsmärta satte stopp för de planerna.


Pratade med Kissapan tidigare och hon blev genast oerhört övertygad om att det var salmonella jag hade åkt på och hotade mig med multipla mord ifall jag skulle ha smittat henne. Hon befinner sig i Öset och jag i Malmö (drygt 115 mil bort) men i kissapevärlden så kan salmonella tydligen smitta över telefon.

  

  

  

Har nu smällt i mig en påse popcorn för att se om det skulle hjälpa. 

  

  

  

  

  

  

..det gjorde det inte..

Av Drina - 13 maj 2009 22:56

Vi har mängder av toaletter på skolan, de flesta ligger kring skåpen, utanför klassrummen, i närheten av lunchrummen osv.


Sen har vi dessa två rackare:

Avskillt läge 

Dessa toaletter ligger en bit ifrån allt annat, runt hörnet från tornsimulatorerna. Det är således inget spring utanför och läget inbjuder heller inte till spontanhäng. 


Jag antar att det är anledningen till att dessa två toaletter är de enda två på hela skolan med den här typen av väggprydnader: 

Uppmaning 

Av Drina - 9 maj 2009 12:30

    

Hittade den här hos Soran, Kissis, vidarebefodrar du den till J-L?

  

"jävligt märkligt.."

   

      

Av Drina - 6 maj 2009 22:59

I förrgår fick vi nya "instructors reports" och jag var överlag nöjd med min. En sak störde jag mig på och det var att min instruktör hade skrivit att jag behövde träna på höger och vänster vilket jag inte höll med om.


Grejen är att när vi säger åt piloterna att svänga så säger man tex "make a left turn heading two-niner-zero" (dvs sväng vänster mot 290°) och säger man fel på höger och vänster så kommer planet att göra en 360-sväng innan det hamnar på rätt kurs. Nu kan det ju låta helt banalt att detta skulle vara svårt, alla kan väl höger och vänster, men när planen kommer från alla möjliga håll och kanter måste man tänka upp och ner och bak och fram. Och snabbt ska det gå..


Hursom, jag tyckte inte att jag hade haft några problem med detta, visst har jag tabbat mig någon gång men själv ansåg jag inte att det var något problem utan snarare ett misstag.


Det fick jag äta upp idag. Jag satt som pilot och fick  order om att svänga höger mot 030 på mitt plan som kom söderifrån. Confirm RIGHT turn säger jag lite kaxigt och fick ett snabbt "affirmative" tillbaka. Först då insåg jag att det är en jävla skillnad på 030 och 300..

Surt sa Drina och bad om ursäkt efteråt.


Fast egentligen så kanske vi kan enas om att det inte är just höger och vänster som är mitt problem, det är kompassrosen som jag fortfarande inte kan. Eller det där med att lyssna kanske..

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se