Senaste inläggen

Av Drina - 10 december 2008 12:21

Jag insåg att det här antagligen blir Storsas sista Årevinter, hon fyller ju trots allt 14 i vår. Därför fick kameran följa med ut i morse.
Spåra i djupsnöJag fattar inte hur hon kan känna dofter i -18° men spårar det gör hon. 


Full fart

Sen full rulle tillbaka. Jag fattar inte hur hon orkar det heller.. Än finns det krut i tanten helt enkelt!

ANNONS
Av Drina - 8 december 2008 23:19

Jag - ett gästproffs?

 

Kolla vad jag hittade i en låda. Snart tre år sen den intervjun gjordes, jag jobbade på taxi och hade precis börjat jobba extra på butiken. Samtidigt så pluggade jag på komvux för att få upp betygen så att jag kunde söka flygledarutbildningen. Slutet på intervjun handlar om mina planer på att byta upp mig från att dirigera taxibilar till att dirigera flygplan.


Nu håller jag på att packa ihop mitt liv och om mindre än en vecka så flyttar jag.

ANNONS
Av Drina - 8 december 2008 14:37

Jag följer mina favoritbloggar med hjälp av bloggkoll och nu har de kommit på ett fantastiskt sätt att tjäna mer pengar på. De slänger upp annonser högst upp i listan över nya inlägg. Dagens annons förstår jag mig dock inte på..

BH-polare?Alltså, varför ska jag skicka min BH-önskan till en vän? Mina vänner brukar inte köpa underkläder till mig. Borde de det? Är jag och mina vänner onormala? 


Av Drina - 5 december 2008 08:51

När du måste ta två alvedon innan du ens har tagit dig ur sängen (för att ens kunna ta dig ur sängen), då kan du säkert gissa dig till hur resten av dagen kommer att bli..


Välkommen Fredag.

Av Drina - 4 december 2008 13:58

Jag insåg något när jag pratade med bostadsförmedlargubben i morse och han med stolthet i rösten berättar att de minsan hade snö i Malmö.


Jag ska flytta från det här till det här.


Snön han pratade om ser ut som en kladdkaka där någon snål jävel har fått ansvara över att pudra på florsocker. Glest alltså. Dessutom är det för malmöiter tydligen väldigt ovanligt med denna snö, detta näst intill osynliga milimetertjocka snötäcke innebär kaos och inställda bussar.


Inte för att skottning är min favoritsyssla men jag blir hellre snöig om fötterna än lerig..

Av Drina - 4 december 2008 12:26

  

Jag vet en som har fått lägenhet i malmö!

  

  

Av Drina - 3 december 2008 14:24

Tänk dig att spendera flera timmar på att göra en annan person fin i håret. Färga, klippa, föna, fixa. När du är klar så drar personen i fråga ner en mössa över ditt verk och går därifrån. Otacksamt..

 


Var och klippte mig igår och kände mig skittaskig när jag skulle gå därifrån men det blåste storm och "snöade" små ispiggar ute så jag hade inte överlevt utan mössa.

Av Drina - 1 december 2008 21:59

Fick ett ödmjukt önskemål från en vän från förr om att jag skulle hjälpa Hellsongs att vinna en grammis. Själv har jag redan röstat, nu är det er tur.


Gå in här och välj Hellsongs som vinnare (tvåan och trean får ni välja själva men ettan bestämmer jag åt er, ok?) Glöm inte bort att bekräfta rösten med länken som kommer på mailen.

 

 

Jag säger tack, Marcus på despotz säger tack och även fast jag inte känner nån i bandet så är jag övertygad om att även Hellsongs säger tack. 

 

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se