Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Att tvättadiskastädapackafixa

Av Drina - 16 maj 2009 21:39

Imorgon åker jag till Stockholm för fem dagars OJF i Brommatornet.


Jag vet inte vad det är för dresscode där riktigt men jag är nästan övertygad om att "naken" inte är godkänt. Alltså måste jag hitta något lämpligt ur mina garderober som jag kan lägga ner i lämplig förvaringsanordning och ta med mig.

FAN VAD JAG HATAR ATT PACKA!

 
ANNONS
 
Ingen bild

bm

16 maj 2009 22:51

Instämmer. Det suger att packa. Därför brukar jag rafsa ihop grejerna så sent som möjligt och glömma hälften.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se