Direktlänk till inlägg 6 april 2009

Att vara halvsyskon

Av Drina - 6 april 2009 20:04

Calle Schulman har haft frågestund på sin blogg och jag satt och slötittade igenom svaren. Plötsligt ser jag det här:


idiotiÄr det bara jag som skiter i hur många föräldrar jag delar med mina syskon? Vi är syskon punkt slut.

Enda gången som jag drar upp på vilket sätt vi delar blod är när folk frågar mer ingående om min familj. Det kan annars bli något förvirrat eftersom min mamma har fyra barn och min pappa har fyra barn men jag har bara fem syskon..


Jag har olika mycket kontakt med mina syskon också men det beror inte på blodsband. Det beror på att vi är olika individer med olika åldrar, intressen, personligheter, sociala förmågor och olika dygnsrytm. Oavsett hur ofta vi ses eller hörs så älskar jag mina syskon oerhört mycket och förutom att ena syrran saknar en blindtarm så är de väldigt hela alla fem.
Jag antar att detta är en människosyn som Calle fick redan under barndomen men vem var det var som lärde honom att han skulle sätta olika värde på sina syskon. Vilken hemsk sak att lära ett barn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se