Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

Att blogga på måfå

Av Drina - 29 mars 2009 20:49

Det är mycket jag gör på måfå när jag tänker efter. Och nu kan jag lägga till blogga på min måfålista.

Ursäkter, ursäkter tänker ni men vad fan, jag har bättre saker för mig helt enkelt.

Förutom plugga plugga plugga så har jag börjat förgylla mitt liv med roligheter också.


I fredags  skrev klassen sitt andra mastery och för att fira att vi klarade oss över 75%-gränsen gick hälften av oss ut på kvällen, vi åt plankstek, drack öl och bowlade. Väldans trevligt! (Den andra hälften av klassen klarade sig också över 75% men tyckte tydligen inte att det var något att fira..) 


Sen igår var det dags för rockband-/singstarpartaj i Kirseberg. Jag sjöng inte finast av alla men jag hade väldigt roligt. Framåt halv fyra (tror jag) spatserade jag och Peter hem i den skånska vårnatten. 


  

Vi har kul ihop i vår klass, det är fan lyxigt det!
Imorgon börjar allvaret igen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se