Direktlänk till inlägg 27 februari 2009

Att närma sig botten

Av Drina - 27 februari 2009 23:42

Det går inte bra nu, jag har problem med teorin i skolan vilket känns skitjobbigt. Jag hatar att bo i Malmö vilket känns skitjobbigt. Jag saknar mina vänner vilket känns skitjobbigt.
Jag skulle kunna fortsätta men det skulle bli skitjobbig för er att läsa, vi kan väl dra slutsatsen om att jag inte är på topp just nu helt enkelt.
 
Jag benar ut lite för er så slipper ni undra och slipper ställa frågor som jag ändå inte orkar svara på just nu:
Skolbiten kommer att lösa sig, jag har inga alternativ där, den MÅSTE lösa sig. Jag har helt plötsligt stött på ett problem hos mig själv som jag inte varit medveten om tidigare nämligen att det tar lång tid för mig att lära mig nya saker. Vad detta kommer ifrån vet jag inte, jag har alltid varit en sån som lärt mig snabbt tidigare. Inte nu längre. Helt plötsligt så förstår jag mig inte på mig själv längre, någonstans har jag en spärr som måste bort. Jag har inte lång tid på mig, jag måste lära mig detta nu. Jag hänger mitt sista hopp på min envishet och tragglar vidare. 

  

Vi har fått börja lite smått med simulatorövningar och dessa går skitbra därför känns det helt galet surt att jag fastnar på teorin. Skulle jag vara kass rakt igenom hade det ju varit en annan sak, då hade det ju helt enkelt inte varit ett yrke för mig. Nu är jag inte kass rakt igenom och jag försöker att komma ihåg det också, inte helt enkelt alla gånger.
 

 
Malmöbiten då? Ja det är inte så mycket att göra, skolan ligger här så jag får gilla läget. Jag ska väl kanske erkänna att jag inte är helt rättvis i min bedömning eftersom det enda jag ser av Malmö är flygplatsen, mitt hus och parken där jag promenerar med hunden. Jag hinner inte se mer. Jag är på skolan mellan 8 och 16-17 på vardagarna och på kvällar och helger pluggar jag och försöker ta igen lite sömn. Jag försöker intala mig själv att det blir fint här på sommaren. Det återstår att se.

  

Jag känner ingen här, det är nog det jobbigaste. Jag saknar mina gamla vänner och jag har inga nya. Hur i helvete klarar sig folk som inte har några vänner? Jag går under redan efter två månader.
 
 
Sådant är läget, förhoppningsvis så vänder det. Ännu mer förhoppningsvis så vänder det ganska snart.
 
Eftersom det här inte är en gnällblogg och eftersom jag inte har särskilt mycket positivitet i kroppen just nu så tänker jag lämna er åt ert öde tills vidare. Jag läser era kommentarer men just nu orkar jag inte ens fundera på att svara. Ni kanske kan svara på varandra så länge eller nåt?
Ni är ett gäng som väntar på mailsvar också, ni får vänta ett tag till. Det kommer men kanske inte den här veckan. Förlåt.
 
 

Drina – request start-up and push-back.

 
ANNONS
 
Ingen bild

pissenisse

28 februari 2009 20:19

Klart du kommer att fixa teorin. Du är ju en smart kvinna. Dessutom kommer du att få hur många vänner som helst, du är ju en rolig och underhållande kvinna.

Lessen för att du känner dig så, men pissenisse tror på att du fixar det, med bravur dessutom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se