Direktlänk till inlägg 21 februari 2009

Att ha ont om tid

Av Drina - 21 februari 2009 19:16

Det här börjar mer och mer likna en gnällblogg. Sorry. Det är mycket just nu, orkar inte knåpa ihop något roligt helt enkelt.

Pluggar en hel massa gör jag som sagt, försöker få plats med roligare saker också. Igår var det fest på skolan, inspark för de två klasser som började före oss. Inte världens roligaste fest men helt ok, jag tror dock att jag och Catrin hade roligare när vi förfestade här hemma. 


Nu ska jag iväg och hjälpa två klasskompisar att flytta. Imorgon blir det heldag med plugg, nästa vecka har jag mitt första mastery. Fram till dess blir det inte roligare än så här.

 
ANNONS
 
Ingen bild

pissenisse

22 februari 2009 21:25

Förresten Drina, du hade ju lovat oss underbart väder vecka 9. Idag var det dimma, underkylt regn och därmed noll sikt. Skidglasögona, plus kläderna, fick ett isskikt som gjorde all skidåkning besvärlig.

Men nåja nu sitter vi i lägenheten, ovanför h
Hanson sport och tittar ut över Åre Torg åt ena hållet och stationen och Aj-see-ae åt andra hållet. pissenisse och pissenissorna har varit och handlat på Aj-see-ae idag och har därmed vandrat i den berömda Drinas fotspår.

 
Drina

Drina

23 februari 2009 19:11

"Underbart" är relativt..

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se