Direktlänk till inlägg 16 februari 2009

Att vara tragisk

Av Drina - 16 februari 2009 23:00

Hahaha fan vad patetisk jag låter i föregående inlägg! Vill ni höra något som är ÄNNU mer tragiskt?

Jag har under flera dagars tid tänkt att jag borde klippa tånaglarna, varje gång jag duschar så ser jag ner på mina fötter och inser att det fan är dags. Men jag gör det inte, jag anser att jag inte har tid.. 

  


Jag pluggar så mycket att jag inte har tid att klippa tånaglarna. Det mina vänner, det om något är tragiskt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kissapan

17 februari 2009 10:09

Magiskt, men tragiskt.

 
Ingen bild

pissenisse

22 februari 2009 21:13

Tidigt i morse kom pissenisse, pissenissa, de två små pissenissorna, samt den äldre av de små pissenissornas pojkvän till Åre.

Dom om vår stora förvåning att Kissapan inte var där och mötte oss och erbjöd oss frukost.

Hungriga och förvirrade drev vi runt i Åre by och letade efter ett ställe att få frukost.

Så småningom hittade vi till Åre bageri, där vi fick oss lite till livs.

Förvirrad av sömnbrist och hunger ansåg jag att vårat nästa updrag var att stalka Drina. Nåja hursomhelst efter att blodsockerhalten stigit lite, så kom pissenisse på att vi var i helt fel del av landet för att stalka just Drina. Istället har pissenisse och alla pissenissorna åkt backe upp och backe ned för att hitta Kissapan så vi kan stalka henne, utan större framgång.

pissenisse tror uppriktigt sett att han är en usel stalker.

 
Drina

Drina

23 februari 2009 19:10

pissenisse: Det är nog bättre om ni satsar er årevecka på att åka lite utför, kissapan är ingen man hittar hur som helst.

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

24 februari 2009 12:28

pissenisse har kommit fram till att vi måste åka lika mycket uppför som utför, annars blir det bara ett åk som tar slut på botten av Åre sjö.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se