Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Att dra på trissor

Av Drina - 14 februari 2009 16:48

  

Det som omöjligt skulle kunna hända har hänt. Lilla J har börjat blogga!


 

Om ni tycker att det är positivt så vill jag passa på att ta åt mig av hela äran, det är tack vara mig, mig och mig som han fick denna fantastiska idé. 

 

Tycker ni däremot att det är skitlarvigt med ännu en skittråkig blogg som tar upp viktigt internetutrymme så skyller jag allt på vår (hans) taskiga uppväxt. 

 

Ett tredje alternativ skulle kunna vara att min lillebror har en egen vilja.. (HAHAHAHAHA) 

  

  

Läs om hobnobs, uschtersund samt Lilla J:s och M med M:s nybildade samboskap här!

  

  

 
ANNONS
 
Lea

Lea

14 februari 2009 17:41

Den ska jag nog hålla ett öga på!

http://vamperilla.bloggspace.se

 
Ingen bild

Tant Eva

16 februari 2009 08:28

grattis stora R till lilla J´s lyckade start
:-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se