Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Att vara lite äldre

Av Drina - 14 februari 2009 16:27

Tack för alla grattis som trillade in i tisdags! Inte bara här utan även på fejjan, i mailen, på telefonen och med snigelpost. Väldans glad vart jag.


Dagen spenderades i skolan och mina fina klasskamrater grattade för fulla muggar, jag har nog aldrig träffat folk som tycker att födelsedagar är så speciella tidigare.


När skolan var slut och det var dags att åka hem så deppade jag däremot ihop totalt, kombinationen av sömnbrist och insikten att jag inte har mina vänner på plats slog mig som med en slägga i bakhuvudet. Efter ett par tårdränkta telefonsamtal till div nära och kära och efter lite plugg och öldrickande uppe hos Viktor kändes det dock bättre.


Grejen är att jag sen tonåren är van att bo långt bort från mina familjer men jag har alltid haft mina vänner på en armslängds avstånd. Födelsedagar, jular och andra högtider utan familj slutade jag att må dåligt över som 15-åring men det här var första gången som mina vänner inte fanns nära. 

  

  

Jag drar alltså slutsatsen att vänner är viktigare än familj. Åtminstone i min värld. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Syster yster

15 februari 2009 02:00

tack.

 
Drina

Drina

15 februari 2009 09:48

S: Men ta det inte så. Syskon som jag är kompis med hamnar ju såklart ännu högre upp på listan!

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tant Eva

16 februari 2009 08:14

jojo

 
Ingen bild

Syster yster

16 februari 2009 16:38

yadayadayada

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se