Direktlänk till inlägg 8 februari 2009

Att passa på när det gäller

Av Drina - 8 februari 2009 23:47

Nu var ju inte planen att just du pissenisse skulle shoppa loss inför min födelsedag. Önskelistan är mer riktad till de som faktiskt vet vad jag heter på riktigt..


Men när jag ändå håller på, här kommer ett par önskemål till:


Real ultimate power: The official ninja book

How to build a robot army

How to be a superhero

The government manual for new superheroes

How to be a genius


och för säkerhets skull:

How to be a villain

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

tant Eva

10 februari 2009 12:11

GRATTIS sötnos - hoppas du har en härlig dag :-)(krama Storsa åxå)

 
Ingen bild

pissenisse

10 februari 2009 17:58

Jaja, NU vet jag att jag kommer att räknas som stalker, men grattis på födelsedagen i alla fall.

 
Anna

Anna

10 februari 2009 18:41

Grattis på födelsedagen!

http://julgrisen.bloggagratis.se

 
Lilla J

Lilla J

13 februari 2009 13:22

Hoppas allt går bra för dig syster! Jag har börjat blogga, hör och häpna.. Jag har för mycket tid, och du verkar ha för lite =/

http://hobnob.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se