Alla inlägg under januari 2009

Av Drina - 20 januari 2009 22:26

Nu har jag fått tag på ett tillfälligt mobilt bredband som faktiskt funkar, det går inte snabbt men det funkar iaf.


För att fira detta tänkte jag att jag skulle svara lite på era kommentarer.

  

  

Sanna: Ja, jag lever! Hur går det för er där uppe? Står Loket kvar? Fan vad jag saknar er alla!

  

Lilla J: Kul med ett livstecken från dig också. Har ni tagit er till DW än? Jag väntar och väntar på vykortet..

   

Callisto: Jodå, nu är jag här nere. Och du har så rätt i att det har med flygledning att göra. Skolan börjar den 28:e.. Annars då? Hur mår alla djuren? Är Madison fortfarande rädd för får?

   

Pissenisse: Mysigt och hemtrevligt? Ja den känslan kommer väl.. Just nu står jag fast vid att det är stort och läskigt.

Nyheter om utbildningen får vänta lite, jag har ju inte börjat än så just nu har jag inte så mycket att rapportera om på den fronten.

   

Anna: Tack, Willys har jag hittat och dit tänker jag inte gå tillbaka, får lite panik av den typen av lågprisbutiker. Kan hända att jag ändrar uppfattning när det fattiga studentlivet slår till dock.

Den gamla bangården har jag också hittat men inte vågat gå in på, jag fick nämligen en känsla av att jag skulle bli knivstucken om jag gjorde det.. Den känslan får jag iofs när jag går in på konsum också så det kanske går över? Ellstorpsparken har vi dock promenerat i, den var otroligt liten men antalet kaniner drar upp betyget rejält på Storsas skala. Tack för tipset om Ribergsborg, ska försöka våga mig dit nåt i veckan.

Visste du att jag bor på Rönnen förresten, har jag skrivit det tidigare kanske? Annars har du en rejäl förmåga att arbeta vidare på. Nästan lite läskigt..

   

Tant Eva:  Gulligt var det.Hmm, vi får se.. Ska se om jag hittar nåt café som heter dockhuset, isf så lovar jag att ta en fika där.

  

   

   

   

   

Fick jag med alla nu?

Jag tror det och jag hoppas det för jag börjar få träningsvärk i fingrarna, har ju degat ihop i tangentbordsfysiken under dessa ouppkopplade dagar..

ANNONS
Av Drina - 12 januari 2009 17:38

Skitläskigt är det! Dessutom fungerar mitt mobila bredband lite sådär (mest inte alls) så jag känner mig en aning isolerad..


Idag har jag iaf vågat mig in till stan och gick såklart vilse rejält. efter en timme hittade jag någolunda rätt men efter denna upplevelse såg jag sanningen i vitögt och letade rätt på en turistbyrå som försåg mig med kartor. Får se om jag vågar göra ett nytt försök med stadsvandring imorgon. Annars är det väl rätt ok, lägenheten är så liten att jag skulle kunna få plats med den i en av mina lite större handväskor men jag har tak över huvudet iaf så jag ska nog inte klaga. 


Jag har även hittat en park här i närheten där det kryllar av kaniner så Storsa går det ingen nöd på heller.Det blev en tråkig uppdatering det här, nästa gång jag lyckas koppla upp mig ska jag se om jag kan få till något vettigare.. Jag ville bara meddela att jag lever.

ANNONS
Av Drina - 8 januari 2009 10:16

Sitter (som sagt) på tåget på väg till Malmö nu, lite läskigt är det allt. Läskigast av allt är att jag inte får mitt mobila bredband att fungera. Nu tyckte jag att jag hade råd med sj:s halvtaskiga uppkoppling eftersom jag köpte tågbiljetten på tradera för 72kr men hur fan ska jag göra när jag kommer fram? Bredbandsbolaget (de små kräken) tycker att fem veckor är en rimlig tid att flytta mitt abonemang på så får jag inte det mobila att funka är jag strandad. Ensam i en främmande stad utan internet, det är fan riktigt illa..


Jasåattvettuliksom, jag ville väl bara gnälla lite och be er alla att passa er för bredbandsbolaget (i juli är min bindningstid slut så då blir jag fri igen, förhoppningsvis har de lyckas koppla in mitt bredband före dess). Sen kan ni ju se detta inlägg som en förklaring om det blir tystare än vanligt från mitt håll. 


Nu är jag framme om typ en halvtimme, då ska jag leta rätt på min hyresvärd för att få nycklar, sen ska jag leta rätt på min lägenhet. Det här är spännande så det räcker och blir över! 

När jag har hittat lägenheten så ska jag leta rätt på IKEA för att köpa en säng, det känns som prio ett inför min första natt i nya hemmet. 


Och vet ni? Det är snö ute! Inte mycket men lite vitt ser jag skymta förbi ibland, det trodde jag inte. Får se om det går över innan jag är framme, risken är nog ganska stor. 

 
På återseende mina kära vänner!

Av Drina - 8 januari 2009 06:43

Eftersom tåget gick klockan 06.21 i morse så stod ett vackert ansikte inte överst på listan när jag vaknade. Då är det bra med photo booth! Inte världens bästa sminkspegel men helt klart godkänd.


Tågsmink 

Av Drina - 7 januari 2009 12:09

Jag har varit på väg att skriva ett inlägg i flera dagar nu men för att skriva det så behöver jag en bild, en bild som finns på min gamla dator.. När jag var i Åre/Duved så gick det ju inte eftersom den datorn var kvar här i stockholm men nu när jag är nere i hufvudstaden igen så vet jag inte riktigt vad jag ska skylla på.


Ikväll kanske, om jag hinner.


Imorgon bär det av mot Malmö!

Av Drina - 4 januari 2009 19:42

 

Gott nytt! 


Varför varför varför säger varenda störig idiot "gott nytt"? Hur lat är en person inte om denne inte orkar uttala ordet "år"? 


En gång för alla nu; det heter gott nytt år orkar du inte säga det sista ordet (vi snackar två bokstäver här alltså) så kan du lika gärna skita i att säga något over head taken. 

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se