Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Att gå upp tidigt

Av Drina - 27 januari 2009 07:51

Idag gick jag återigen upp vid halv sju, igår kom det hantverkare tidigt men idag hade jag ingen riktig orsak. Mest att det kan vara bra att träna lite på att ta sig ur sängen liksom.. Imorgon börjar allvaret, "sovmorgon" första dagen vilket innebär att jag nog kommer att kunna sova just till halv sju, efter denna mjukstart är det upp ännu tidigare som gäller.


Nu sitter jag här, frukostäten, påklädd, hårfixad och sminkad och väntar på att min hund ska vakna. Hon vill inte. Nyss tände jag taklampan för att försöka lura henne att det var dag, då reste hon sig upp, stirrade surt på mig och la sig sedan ner igen men med ryggen åt mitt håll denna gång. 


Hmm.. Jag tar och diskar och gör ett nytt försök om ett litet tag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se