Direktlänk till inlägg 21 januari 2009

Att vara serviceintiktad

Av Drina - 21 januari 2009 23:08

I fredags dök jag in i en hälsokostbutik vid Värnhemstorget för att fylla på badrumshyllorna lite. Jag blev glatt överraskad över vilket stort sortiment de hade, utifrån såg butiken nämligen ganska anspråkslös ut. Förutom min vanliga ansiktskräm och ansiktstvätt så passade jag på att köpa ett ansiktsvatten från samma serie. Senare på kvällen när jag skulle testa mitt nya inköp kommer bakslaget - jag får inte upp flaskan. Korken satt som berget!


Jag försökte och försökte, tog på mig diskhandskar för att få bättre grepp och försökte igen. När jag började få blåsor i händerna gav jag upp. Sen kom helgen och jag hade en massa att göra så jag kunde inte gå tillbaka och klaga men igår gick jag dit.


Den jättetrevliga tjejen som jobbade där berättade lite förläget att det inte var den första flaskan som de hade haft problem med, desvärre hade jag köpt den sista och nästa leverans skulle inte komma förrän senare i veckan. Men min pojkvän kan säkert få upp den utbrister hon sen, han lyckades med flaskan jag har hemma. Har du möjlighet att komma tillbaka imorgon?

Så mycket har jag inte att göra på dagarna så det sa jag att jag absolut kunde, hon skickade med mig en provflaska hem (så att du klarar dig ikväll och imorgon) och så tog hon med min onda flaska hem till sin superman till pojkvän.


Idag var jag förbi igen och fick tillbaka min flaska som nu går att öppna och dessutom fick jag med mig lite småflaskor med div. produkter ur samma serie som "plåster på såren".


Självklart skulle hon även ringa till tillverkaren och påpeka problemet men just att hon på bästa sätt löste problemet för stunden gjorde mig väldigt glad. 

Jag har ju under alla mina år i Åre fått uppfattningen av att storstadsbor är dryga idioter som skiter i alla utom sig själva men jag börjar bli motbevisad.


Kan det vara så att det endast är måndagsexemplaren av storstadsbor som har råd att åka på skidsemester?

 

  

  

Hursom, letar du efter en bra hälsokostbutik i Malmö så ska du åka till Värnhemstorget. På Sallerupsvägen 2 ligger Hälsobutiken Må Bra och den är absolut värd en eventuell omväg!

 
ANNONS
 
Ingen bild

pissenisse

22 januari 2009 13:15

Det är måndagsexemplaren som syns och hörs. De snälla, försynta typerna lägger man ju knappt märke till och än mindre lägger man dem på minnet.

 
Ingen bild

pissenisse

22 januari 2009 17:20

Förresten Drina, så är det väl tveksamt om Malmö klassas som storstad ;-)

 
Ingen bild

Syster yster

23 januari 2009 01:52

haha STORSTAD. mmmmmmmmmmmmm

 
Drina

Drina

23 januari 2009 11:10

pissenisse & Yster:
"Malmö är Sveriges tredje och Nordens sjunde största tätort."
Det hävdar jag bestämt måste räknas som storstad.

(http://sv.wikipedia.org/wiki/Malmo)

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

24 januari 2009 20:19

Jupp och Sverige är världens medelpunkt.
En stad med mindre än 1 miljon invånare skulle knappast räknas som en storstad förutom just i Norden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se