Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Att bo i Malmö

Av Drina - 12 januari 2009 17:38

Skitläskigt är det! Dessutom fungerar mitt mobila bredband lite sådär (mest inte alls) så jag känner mig en aning isolerad..


Idag har jag iaf vågat mig in till stan och gick såklart vilse rejält. efter en timme hittade jag någolunda rätt men efter denna upplevelse såg jag sanningen i vitögt och letade rätt på en turistbyrå som försåg mig med kartor. Får se om jag vågar göra ett nytt försök med stadsvandring imorgon. Annars är det väl rätt ok, lägenheten är så liten att jag skulle kunna få plats med den i en av mina lite större handväskor men jag har tak över huvudet iaf så jag ska nog inte klaga. 


Jag har även hittat en park här i närheten där det kryllar av kaniner så Storsa går det ingen nöd på heller.Det blev en tråkig uppdatering det här, nästa gång jag lyckas koppla upp mig ska jag se om jag kan få till något vettigare.. Jag ville bara meddela att jag lever.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Veronica

12 januari 2009 22:36

Haha, känner igen det där med att gå vilse :) Tog ett tag att få kläm på stan och inse att den faktiskt inte är så stor.. Hojta bara till om du behöver lite guidning!

 
Drina

Drina

12 januari 2009 23:28

Tack Veronica! Man brukar ju vänja sig rätt snabbt med alla nya saker men just nu känns det bara läskigt som sagt..

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

14 januari 2009 01:26

Malmö är inte läskigt. Malmö är en lite lagom mysig och hemtrevlig stad, med en betydligt mer avslappnad stämning än Stockholm eller Göteborg.

 
Ingen bild

Sanna

15 januari 2009 00:10

Jaaa du lever!!!
Kom ju på att jag måste börja läsa din blogg på riktigt nu för å se hur de går för er i Malmölandet.
(Jag tyckte förövrigt inte alls att de där va ett tråkigt inlägg, nu fick jag ju mej en Storsa uppdatering.) Heja kaninerna!!!

 
Ingen bild

Lilla J

15 januari 2009 02:03

Hej syster! Vad skont att flytten har gatt bra. Vi ar i key west just nu, det ar asvarmt men det kryllar av 50+ turister med magvaskor, inte riktigt vad vi vantat oss. Far se om det dimper ner ett vackert vykort i din brevlada snart =) Kram!

 
Ingen bild

Callisto

17 januari 2009 02:48

Ah, du har kommit till Malmöland nu? vad händer, varför flytten? Har det nåt med flygledare att göra? När jag bodde nära Malmö hade stan inget centrum, var mest som en utsmetad blaffa (och nej det var inte under början av seklet;-)

 
Ingen bild

pissenisse

18 januari 2009 18:47

Nu väntar vi alla, i allafall pissenisse, på nyheter om flygledarutbildningen. Kanske borde det göras en doku-såpa om detta?

 
Anna

Anna

19 januari 2009 20:01

Bara skrik högt om det blir jobbigt så kommer jag springande! Har du hittat Willys än?
Kaninerna finns överallt... Många rastar sina hundar vid järnvägen på gränsen mot Kirseberg, gå förbi barnvagnsaffären längs Nobelvägen (snett emot blomsteraffären) vid rödljuskorsningen utanför Rönnen och fortsätt ca 200 m, eller i Ellstorpsparken, 200 m från barnvagnsaffären mot IKEA (den vägen heter Sallerupsvägen).
Det finns en enorm hundrastplats vid Ribersborg (ribban) nära Västra Hamnen, dit går 2:ans buss.

http://julgrisen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

tant Eva

20 januari 2009 20:22

åååå malmö är ju så gulligt - hälsa lilla torg från mig å drick gärna en kopp på cafét - jag tror det hette dockhuset på min tid kram å tack för adressändringskortet

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se