Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Att flytta

Av Drina - 8 januari 2009 10:16

Sitter (som sagt) på tåget på väg till Malmö nu, lite läskigt är det allt. Läskigast av allt är att jag inte får mitt mobila bredband att fungera. Nu tyckte jag att jag hade råd med sj:s halvtaskiga uppkoppling eftersom jag köpte tågbiljetten på tradera för 72kr men hur fan ska jag göra när jag kommer fram? Bredbandsbolaget (de små kräken) tycker att fem veckor är en rimlig tid att flytta mitt abonemang på så får jag inte det mobila att funka är jag strandad. Ensam i en främmande stad utan internet, det är fan riktigt illa..


Jasåattvettuliksom, jag ville väl bara gnälla lite och be er alla att passa er för bredbandsbolaget (i juli är min bindningstid slut så då blir jag fri igen, förhoppningsvis har de lyckas koppla in mitt bredband före dess). Sen kan ni ju se detta inlägg som en förklaring om det blir tystare än vanligt från mitt håll. 


Nu är jag framme om typ en halvtimme, då ska jag leta rätt på min hyresvärd för att få nycklar, sen ska jag leta rätt på min lägenhet. Det här är spännande så det räcker och blir över! 

När jag har hittat lägenheten så ska jag leta rätt på IKEA för att köpa en säng, det känns som prio ett inför min första natt i nya hemmet. 


Och vet ni? Det är snö ute! Inte mycket men lite vitt ser jag skymta förbi ibland, det trodde jag inte. Får se om det går över innan jag är framme, risken är nog ganska stor. 

 
På återseende mina kära vänner!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Veronica

8 januari 2009 17:15

Välkommen ner till blåsten :)

 
Magnus

Magnus

16 januari 2009 17:20

Jag stämmer in i varningen för Bredbandsbolaget!
http://blogg.devric.net/

http://blogg.devric.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Presentation

Omröstning

Vad kan inte vara ett husdjur?
 Fågel
 Fisk
 Mittemellan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Carpe Vad Du Vill med Blogkeen
Följ Carpe Vad Du Vill med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se