Alla inlägg under december 2008

Av Drina - 5 december 2008 08:51

När du måste ta två alvedon innan du ens har tagit dig ur sängen (för att ens kunna ta dig ur sängen), då kan du säkert gissa dig till hur resten av dagen kommer att bli..


Välkommen Fredag.

ANNONS
Av Drina - 4 december 2008 13:58

Jag insåg något när jag pratade med bostadsförmedlargubben i morse och han med stolthet i rösten berättar att de minsan hade snö i Malmö.


Jag ska flytta från det här till det här.


Snön han pratade om ser ut som en kladdkaka där någon snål jävel har fått ansvara över att pudra på florsocker. Glest alltså. Dessutom är det för malmöiter tydligen väldigt ovanligt med denna snö, detta näst intill osynliga milimetertjocka snötäcke innebär kaos och inställda bussar.


Inte för att skottning är min favoritsyssla men jag blir hellre snöig om fötterna än lerig..

ANNONS
Av Drina - 4 december 2008 12:26

  

Jag vet en som har fått lägenhet i malmö!

  

  

Av Drina - 3 december 2008 14:24

Tänk dig att spendera flera timmar på att göra en annan person fin i håret. Färga, klippa, föna, fixa. När du är klar så drar personen i fråga ner en mössa över ditt verk och går därifrån. Otacksamt..

 


Var och klippte mig igår och kände mig skittaskig när jag skulle gå därifrån men det blåste storm och "snöade" små ispiggar ute så jag hade inte överlevt utan mössa.

Av Drina - 1 december 2008 21:59

Fick ett ödmjukt önskemål från en vän från förr om att jag skulle hjälpa Hellsongs att vinna en grammis. Själv har jag redan röstat, nu är det er tur.


Gå in här och välj Hellsongs som vinnare (tvåan och trean får ni välja själva men ettan bestämmer jag åt er, ok?) Glöm inte bort att bekräfta rösten med länken som kommer på mailen.

 

 

Jag säger tack, Marcus på despotz säger tack och även fast jag inte känner nån i bandet så är jag övertygad om att även Hellsongs säger tack. 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se