Alla inlägg under december 2008

Av Drina - 24 december 2008 08:25

Ni vet att ett av julens mirakel är att jag bloggar va?


Närå, såhär är läget: Två dagar efter mitt senaste inlägg så begick min dator självmord. Poff pang bara så ville den inte längre (egentligen så har den varit dålig länge men vi säger poff pang nu så låter det mer dramatiskt). Ytterligare två dagar senare hade jag samlat nog med mod för att gå och köpa en ny dator. Först nu har jag och min nya dator börjat vänja oss vid varandra. 


Grejen är att jag köpte en mac. Jag borde ha köpt en mac för flera år sen, jag är uppvuxen med mac och har alltid ansett att det är det enda rätta alternativet. Från 1985 till 1999 hade jag knappt suttit vid en pc.. Det riktiga förfallet började för tre år och fyra månader sen. Då insåg jag att jag behövde en bärbar rackare och valet föll på en Fujitsu Siemens Amilo. Jävla skitdator, köp aldrig en sån. 


Nu sitter jag iaf här med min nya macbook i knät. Åh vad den är perfekt!

Första dygnet efter inköpet var inte helt bekvämt dock. Jag misstänker att jag nu vet hur det känns att komma hem från BB med första barnet, något oerhört värdefullt och ömtåligt, något som man älskar högt men inte riktigt förstår sig på. Man vet inte riktigt vad som är fel när den börjar gråta och försöker med mild panik med alla knep man kan tänka sig för att få den glad igen. Man har inte lärt sig funktionerna, man vet inte hur mycket man vågar vända och bända, böja och vinkla. Man vet inte hur hårt man ska trycka. Men man vet att den är helt fantastisk!


Så mina vänner, förlåt för att jag svek. Nu är jag tillbaka. 

Och god jul för i helvete!

ANNONS
Av Drina - 15 december 2008 23:48

Jag hade tänkt ge er en liten uppdatering på vad som har hänt de senaste dagarna, sen jag lämnade Åres kyla och snö, men så råkade jag gå in på bloggkoll och möttes av 288 nya blogginlägg så jag hann inte. Nu orkar jag inte.


Imorgon kanske?

ANNONS
Av Drina - 13 december 2008 08:46

  

Nu far jag snart. Det känns inte alls kul..

  

Av Drina - 11 december 2008 08:54

Torgny Lindgren är med i tv4s nyhetsmorgon och det enda jag tänker på är västerbottnisk hårdporr utan bilder.

Av Drina - 10 december 2008 15:44

Jag piskade nyss mig själv i ansiktet. Jättehårt!


Jag håller på att tvätta alla mina älskade kläder och det var där, i tvättstugan, som jag lyckades med detta fantastiska konststycke. Ni som har tvättat nån gång vet säkert att man brukar "skaka ut" kläderna innan man hänger upp dem på tork. Nu skulle jag skaka ut en ganska tjock, och av tvätten tung, huvtröja så jag tar i lite.

Pang så hade snodden i huvan smällt upp i fejjan på mig.


Nu har jag ett ilsket rött streck som börjar i pannan och sen fortsätter snett ner över näsan och slutar vi mungipan ungefär.

Jag ser ut som, ja jag vet inte, Harry Potter kanske? Han har väl nåt tjafs i ansiktet?


Jag vet inte varför mitt undermedvetna är så arg på mig att jag måste hålla på och piska mig själv på det där sättet. Jag tror att vi (jag och jag alltså) måste prata om det här.

Av Drina - 10 december 2008 12:21

Jag insåg att det här antagligen blir Storsas sista Årevinter, hon fyller ju trots allt 14 i vår. Därför fick kameran följa med ut i morse.
Spåra i djupsnöJag fattar inte hur hon kan känna dofter i -18° men spårar det gör hon. 


Full fart

Sen full rulle tillbaka. Jag fattar inte hur hon orkar det heller.. Än finns det krut i tanten helt enkelt!

Av Drina - 8 december 2008 23:19

Jag - ett gästproffs?

 

Kolla vad jag hittade i en låda. Snart tre år sen den intervjun gjordes, jag jobbade på taxi och hade precis börjat jobba extra på butiken. Samtidigt så pluggade jag på komvux för att få upp betygen så att jag kunde söka flygledarutbildningen. Slutet på intervjun handlar om mina planer på att byta upp mig från att dirigera taxibilar till att dirigera flygplan.


Nu håller jag på att packa ihop mitt liv och om mindre än en vecka så flyttar jag.

Av Drina - 8 december 2008 14:37

Jag följer mina favoritbloggar med hjälp av bloggkoll och nu har de kommit på ett fantastiskt sätt att tjäna mer pengar på. De slänger upp annonser högst upp i listan över nya inlägg. Dagens annons förstår jag mig dock inte på..

BH-polare?Alltså, varför ska jag skicka min BH-önskan till en vän? Mina vänner brukar inte köpa underkläder till mig. Borde de det? Är jag och mina vänner onormala? 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se