Direktlänk till inlägg 29 december 2008

Hemma

Av Drina - 29 december 2008 21:43

Eller nja, hemma och hemma, vart fan bor jag egentligen? Jag är skriven på den här adressen tills årsskifter iaf.


Åres högsäsong slog emot mig som en tegelvägg idag när jag travade ner på byn. När jag åkte hade den ju inte riktigt vaknat men nu är den i full gång med allt vad det innebär. Massor med bilar, ännu fler människor, milslånga köer på ICA, svårt att få bord på lunchen, osv. 


Jag sitter nu i min ekande tomma lägenhet och försöker strukturera upp allt som ska göras. Det känns lite vemodigt faktiskt. På onsdag så bor jag inte här längre, då ska jag husera på Kissapans soffa tills jag styr kosan söderut igen. Vem vet när jag kommer tillbaka nästa gång. 

 Så är läget iaf, nu ska jag göra något så spännande som att rensa avlopp..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se