Direktlänk till inlägg 28 december 2008

The Drina returns

Av Drina - 28 december 2008 12:53

Om ett par timmar så tar jag min förkylning under armen och styr kosan mot fjälltoppen igen. Lite slutstäd av lägenheten och nyårsfirande får bli det slutgilltiga avskedet av min hemby innan skolbänken kallar.


Jag hoppas att ni är beredda där uppe!

 
ANNONS
 
Ingen bild

pissenisse

28 december 2008 21:17

Du skulle ju söderut för bövelen, inte norrut. Don't go to the dark side... Go south...

 
Ingen bild

pissenisse

28 december 2008 22:35

Tänkte bara berätta att tjocka lilla Day fick TRETTON valpar. Hon mår enligt hörsägen bra och så gör tydligen också valparna.

Mer kan ni läsa på http://www.searover.nu/valpar.htm

Kan inte begripa att den lilla fjanthunden kunde producera så. Det trista är att nästa gång man träffar henner så är hon så djäkla vuxen och vill knappt busa. Kela vill de dock alltid.

 
Ingen bild

pissenisse

28 december 2008 22:52

Ni måste medge: Inte många kvinnor som kan se lika vackra ut efter att ha fött TRETTON barn.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se