Direktlänk till inlägg 26 december 2008

Så, hur var julen då?

Av Drina - 26 december 2008 11:38

Jag fick en förkylning i julklapp, tack för den.

Förutom feber och mängder med snor så var det mesta som vanligt, hem till farbror, faster och kusinerna i Täby.  Glögg, gröt, mandel, kaffe, Kalle, paket, julbord, julbord, julbord, nubbe, nubbe, nubbe. 


Igår låg jag däckad, inte av bakfylla (I wish) utan av den där förkylningen men idag har jag krälat mig upp. Vet inte om det finns nåt att göra däremot, hela stockholm är ju tydligen stängt på röda dagar. Vad är det för dumheter?  


Well well, så ligger det till iaf. Fan det här vart nog värsta trista inlägget men det är smällar man (ni) får ta.

 
ANNONS
 
Olof

Olof

26 december 2008 12:12

Har du gått och blivit en tillfällig 08a?

http://denforsta.blogg.se

 
Drina

Drina

26 december 2008 12:18

Jodåserru, mellanlandade här i den kungliga hufvudstaden för lite julfirande..

http://drina.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

26 december 2008 22:26

va tråkigt och bli sjuk vid julen. Nu börjar ju mellandagsrean o allt me:) Krya på dig!

http://grynet86.blogg.se

 
Drina

Drina

27 december 2008 15:12

Jenny: Tack, lite smink och ett par alvedon hjälpte långt också.

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

28 december 2008 21:15

Märker att jag inte lagt in någon kommentar, så här är den (kommentaren alltså).

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se