Direktlänk till inlägg 13 december 2008

Snart

Av Drina - 13 december 2008 08:46

  

Nu far jag snart. Det känns inte alls kul..

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

bm

13 december 2008 11:35

Lycka till! Och fortsätt blogga, det är en av få bloggar som jag följer. :)

 
Ingen bild

pissenisse

14 december 2008 17:04

Bättre lyss till den sträng som brast, än aldrig spänna en båge.

God jul på dig vännen och lycka till i Skaune. Jag är som sagt övertygad om att du inte bara kommer att lyckas, du kommer att göra succé.

 
Ingen bild

Veronica

15 december 2008 00:04

Väkommen till Malmö :) Hoppas resan gick fint och att du ska trivas!

 
Drina

Drina

15 december 2008 21:22

bm: Tack, jag fortsätter blogga i den mån jag hinner. Jag har än så länge inga planer på att lägga av helt iaf.

pissenisse: Mmm just det? och tack.

Veronica: Tack men jag är inte framme än. Jag har mellanlandat i hufvudstaden och siktar på skåne först i början på januari.

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se