Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Att helt obefogat straffa sig själv

Av Drina - 10 december 2008 15:44

Jag piskade nyss mig själv i ansiktet. Jättehårt!


Jag håller på att tvätta alla mina älskade kläder och det var där, i tvättstugan, som jag lyckades med detta fantastiska konststycke. Ni som har tvättat nån gång vet säkert att man brukar "skaka ut" kläderna innan man hänger upp dem på tork. Nu skulle jag skaka ut en ganska tjock, och av tvätten tung, huvtröja så jag tar i lite.

Pang så hade snodden i huvan smällt upp i fejjan på mig.


Nu har jag ett ilsket rött streck som börjar i pannan och sen fortsätter snett ner över näsan och slutar vi mungipan ungefär.

Jag ser ut som, ja jag vet inte, Harry Potter kanske? Han har väl nåt tjafs i ansiktet?


Jag vet inte varför mitt undermedvetna är så arg på mig att jag måste hålla på och piska mig själv på det där sättet. Jag tror att vi (jag och jag alltså) måste prata om det här.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sofia

10 december 2008 16:58

Men vadå "ni som har tvättat nån gång"?????? Alla har väl tvättat någon gång!

 
Ingen bild

Kissapan

10 december 2008 21:30

Inte jag. Köper nya.

 
Ingen bild

pissenisse

11 december 2008 19:02

Drina har kommit på en ny kinky lek. Sadomasochism, där (den enda) utövaren spelar rollen som både herre och slav.

Blir lite konstigt om man tänker sig förlängningen, Drina till sig själv:

-Slå mig!

Drina till sig själv igen:

-Nä!

 
Ingen bild

Syster yster

12 december 2008 02:20

Sofia måste bli väldigt förvirrad av att läsa din blogg om hon inte förstår ironi.

 
Drina

Drina

12 december 2008 10:08

Yster:
Jag tror att det finns fler saker än min blogg som förvirrar Sofia..

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se