Direktlänk till inlägg 10 december 2008

Storsas sista vinter?

Av Drina - 10 december 2008 12:21

Jag insåg att det här antagligen blir Storsas sista Årevinter, hon fyller ju trots allt 14 i vår. Därför fick kameran följa med ut i morse.
Spåra i djupsnöJag fattar inte hur hon kan känna dofter i -18° men spårar det gör hon. 


Full fart

Sen full rulle tillbaka. Jag fattar inte hur hon orkar det heller.. Än finns det krut i tanten helt enkelt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Veronica

11 december 2008 16:51

Vad härligt det ser ut :) Hon ser verkligen inte ut som 14!

 
Ingen bild

pissenisse

11 december 2008 18:56

Det där är ingen hund. Det är en mellanstor varg.

En utav Lenas hundar ska valpa när som helst. Hennes första kull (hundens, inte Lenas). Den stackars tiken ser mest ut som en badboll. Man tror hon ska explodera när som helst. Lena tror att det blir typ 15 valpar.

Hur som helst om man går in och pratar med Mats (Lenas man) på hans kontor, så reser sig tiken (vilket tar typ 20-30 sekunder), kommer fram till en och lägger sig ned igen (vilket tar ytteligare 20-30 sekunder) för att få typ 30-60 sekunder "belly-rub". Man får lite dåligt samvete för att man inte orkar klia henne längre när hon har gjort sig ett sådant besvär med att resa sig opp och lägga sig ned igen.

 
pissenisse

pissenisse

11 december 2008 21:56

Om ni vill se tiken som är gravid så klicka på länken http://www.searover.nu/

Det är Searover Kits Day som är så enormt gravid.

http://www.searover.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se