Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Bloggtorka

Av Drina - 29 november 2008 22:51

Idag när jag var på väg hem från jobbet gick jag och tänkte ut massor med inlägg som jag skulle skriva, jag gick även och tänkte på några kommentarer som jag tänkte svara på. Sen orkade jag inte, efter att jag inte hade orkat ett tag så var det dags att åka iväg och äta middag med styvpappan, hans flickvän och hennes son så då hann jag inte. Nu har jag kommit hem och är tillbaks på orkar inte.


Det här är alltså ett helt onödigt inlägg om ett par inlägg som ni inte kommer att få läsa. 


Vet inte vad mer jag har att berätta? Om det är någon som är intresserad så råkade jag ut för min första "skärolycka" på jobbet i morse. Jag kapade av en bit av höger lillfinger på mandolinen (skärmaskinen). En hel färdiguppskuren gurka blodade jag ner vilket var väldigt störigt. Det tar som tid att plåstra ihop ett trasigt finger och det tar tid att skära upp ny gurka. Det vart stressigt helt enkelt.. Nu planerar jag inte att göra om det men om det händer igen så ska jag se till att blöda ut på golvet istället för över bänken. 

Learning by doing liksom.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Veronica

30 november 2008 22:42

Intressant med inlägg om andra inlägg som inte skall skrivas- bara det att jag sitter och kommenterar detta får mig starkt att fundera på att sova... :)

 
Ingen bild

pissenisse

2 december 2008 22:11

Dumt, tycker pissenisse, att skära av sig fingrarna. pissenisse har en gång huggit (nästan) av sig en tå. Den händge kvar tills jag kom till SÖS. Och sedan sydde de fast tå-stackarn. Jag fick träffa två väldigt unga, glada, fnissiga, norska, kvinnliga och söta rötngentekniker. Tack och lov så röntgade de bara min tå ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se