Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Hooligan

Av Drina - 26 november 2008 17:17

Nu ska jag berätta för er hur viktigt det är med "rätt" frisyr:

   

Min vän Kissapans yngste son brukade vara en sån här liten bedårande varelse:

 Sötis

  

Sen i somras så snaggade Kissis och hennes make sin yngsta son. Då blev han en huligan: 

Hooligan?

  

Sen dess har det bara eskalerat: 

Utanför Åre kyrka..

   

  

Varför berättar jag då detta? 

Jo för jag snubblade över den här musikvideon och insåg vart pojkstackarn är på väg.. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kissapan

26 november 2008 21:51

sicken ängel?

 
Drina

Drina

26 november 2008 22:30

Verkligen..

http://drina.bloggagratis.se

 
c a s p e l i h n a

c a s p e l i h n a

28 november 2008 13:09

Hej! Förstår att du bor i (eller kanske strax utanför) Åre. Det är nämligen så att jag å min sambo letar lägenhet där uppe. Tänkte flytta upp till sommarn, men vi hittar nästan bara säsonglägenheter, så jag tänkte att du som bor där uppe kanske har nått tips på hyresvärdar eller nått sånnt..?

Ha en bra helg!

http://caspelihna.blogg.se

 
Ingen bild

pissenisse

28 november 2008 21:46

Men vart var pojkstakarn på väg? Jag såg honom dricka en Cola på en servering och sedan gå därifrån.

Nää Drina, nu får du allt förklarara för mig och Kissapan vad det var som så hemskt.

PS
Och så får du se till att du får ledigt ifrån flygplansstörtarskolan (aka 9/11), vecka 9 så att du kan visa mig och min familj Åre (annars får Kissapan göra det ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se