Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Polischefen Barbro Jönsson - hemlös?

Av Drina - 25 november 2008 18:13

Jag håller på att röjer i köket, sorterar ut vad jag vill ha kvar, vad någon annan kan tänkas vilja ha samt slänger sånt som inte är värt att spara på. Snart ska jag göra ett krafttag i garderoberna. Imorgon är planen att jag och Kissapan ska åka till Kupan i Järpen och donerar mina avlagda grejer och då kan det ju vara bra att ha plockat ihop dessa liksom.

  

Hursom, datorn står väldigt lägligt på köksbordet så med jämna mellanrum kollar jag kvällstidningarnas rubriker för att ha koll på läget. Gissa om jag blev förvånad när den här bilden ploppar upp: 

Stackarn 

Bilden som sådan är väl inte så konstig, det var snarare bildtexten till som fick mig att reagera. Där stod nämligen: Polischefen Barbro Jönsson chattade med Expressen.se

(bilden är snodd från, och ni kan läsa mer här)

  

Nu undrar jag följande: 

Har de satt fel bild till reportaget?

Om inte, är polischefen Barbro Jönsson hemlös på riktigt? Om hon är det, varför gör ingen något? Har dagens poliser inga skyddsnät? Har hon inga kollegor som kan hjälpa henne? Varför ingriper inte soc?

  

Frågorna är många helt enkelt.

  

Ikväll går mina tankar till stackars Barbro Jönsson som inte har något hem utan får stå ute på gatan inlindad i en gammal gardin för att hålla värmen.

  

  

  

  

ps. Är det nån som orkar läsa chatten och kan ta reda på vart stackarn bor, då kan jag ju skicka ner lite avlagda kläder till henne.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se