Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Cynthia Weinstein

Av Drina - 22 november 2008 23:37

Whoa!

Den här kvinnan(?) heter Cynthia Weinstein och är, hör och häpna, plastikkirurg. Jodå, ni läste rätt, hon är plastikkirurg! 


Tydligen inte en särskilt bra sådan då hon har blivit fälld för att ha förstört fejjan på både en och ett par personer men dock ändå, hon är plastikkirurg till yrket. Hur bisarrt är inte det?

Personligen så tycker jag att dessa stackars krakar som har fått sina ansikten demolerade av henne(?) får skylla sig själva, eller var de blinda? Låter man en kvinna(?) som ser ut på det där sättet karva en i ansiktet har man nog inte alla bollar i kanoten helt enkelt. 


Det är som att gå till en tandläkare som ser ut så här i käften..


Läs mer om Cynthia här

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se