Direktlänk till inlägg 21 november 2008

Två och en halv nyanser av förkyld

Av Drina - 21 november 2008 13:43

Fan varför blir jag aldrig frisk för? Imorgon ska jag jobba igen är det planerat och det skulle ju vara smidigt om jag inte mår (och ser ut) som döden då.. Jävla oflyt.

  

Jag reggade förresten den "felaktiga" mailadressen igår.

Så här tänkte jag: Om jag skulle vilja kontakta mina 19 framtida klasskamrater så skulle jag göra det via mail och då kan det ju vara bra med en mailadress som faktiskt finns. Sen känns det iofs väldigt mycket som om jag böjer mig för storebror i och med denna handling. Storebror bestämde att jag skulle ha en viss mailadress och då såg jag till att skaffa den, men vad fan, pick your battles liksom.

  

  

Nu hoppas jag bara att jag får åtminstone ett mail till den adressen så att det inte känns helt förgäves. 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sanna

21 november 2008 16:26

Jag kan skicka ett mail till den adressen!

 
Drina

Drina

21 november 2008 17:13

Schysst!

Gör't

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

22 november 2008 14:22

pissenisse tror att drina är söt, även när hon är förkyld!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se