Direktlänk till inlägg 20 november 2008

ATC 0905

Av Drina - 20 november 2008 13:40

Ok, blir tvungen att skriva ändå.

Posten kom och med den kom ett brev från skolan med information om mina framtida klasskamrater. 20 pers, alla från sverige (det normala är blandade klasser med svenskar, norrmän och danskar). 17st killar. Jag ska alltså ge mig in på ännu en mansdominerad yrkesbana, passar mig bra faktiskt.


Kul att se var att båda bröderna som jag träffade när jag var i malmö för sista anlagstestet har gått vidare och kommer att bli mina klasskamrater. Grattis till bröderna Hasslar alltså! 

Mindre kul att se var att de hade lyckats byta ut en punkt mot ett bindestreck i min mailadress och bytt ut en fyra mot en nia i mitt telefonnummer. Lycka till om någon vill kontakta mig alltså, google och/eller snigelpost kan vara ett tips helt enkelt.

  

  

  

  

That's all for now folks. Nu kan ni återgå till att kolla på filmen i föregående inlägg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se