Direktlänk till inlägg 14 november 2008

Giftiga sälar

Av Drina - 14 november 2008 15:16

pissenisse som spendeara all sin dyrbara tid i blogg-i-bloggen fattar inte det där med giftiga sälar.


Vi 70- och 80-talister vet bättre, eller hur?

 
ANNONS
 
Ingen bild

pissenisse

14 november 2008 15:42

pissenisse spenderat inte alls all sin dyrbara tid på blogg-i-bloggen, en del tillbringar jag ju här!

 
Drina

Drina

14 november 2008 17:41

pissenisse:
Det har du rätt i fast här går det så snabbt att scrolla igenom kommentarerna så det räknas knappt.

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

14 november 2008 19:32

Men jag är lite nyfiken: Hur går det med Skaune-flytten och flygplans-störtnings-dirigeringen och kladdandet på radarskärmen med all sorts pennor?

Kommer du att fortsätta med bloggen och berätta vad som händer? Typ: Idag dirigerade jag ett plan in i Turning Torso, ett in i Skatteskrapan och ett in i pissenisses hus för att han är så djäkla dryg och korkad?

 
Drina

Drina

15 november 2008 10:21

pissenisse:
Skauneflytten blir av, vet ej exakt när bara. Skolan börjar i slutet av januari så före dess iaf..

Du behöver inte oroa dig för kraschade plan riktigt än, första 18 månaderna kommer jag bara att sitta i en simulator och spela datorspel. Inga riktiga flygplan alltså. Jag har heller inga planer på att sluta blogga så även där kan du vara lugn. Jag kommer kanske inte hinna blogga så ofta men redan nu är ju CVDV en "på-måfå-blogg" så det märks nog inte så mycket skillnad.

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

15 november 2008 17:36

Åtminstone pissenisse är väldigt nyfiken på hur det går med flygledarutbildningen. pissenisse skulle uppskatta en CVDV-blogg om flygleadrutbildinings-utvecklingen.

Kanske du får lära dig lite grann om det militära flygledningsdelen ss StriC, RTstri, SUTbas, LUF och GTA?

 
Drina

Drina

15 november 2008 20:08

pissenisse:
Vi får väl se hur det blir. Det kanske finns en orsak till att det inte finns någon nuvarande blogg som handlar om denna utbildning, allt kan ju faktiskt vara väldigt hemligt. Det vet jag inte än..

Jag orkar inte googla på alla förkortningar där i slutet men sannolikheten att jag får lära mig om militär flygledning är ganska stor då den mesta flygtrafiken leds från samma ställen nuförtiden.

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syster yster

16 november 2008 01:41

luuumor

 
Drina

Drina

16 november 2008 13:30

S:
Hellre vargen än lumor!

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

16 november 2008 16:46

Näpp, de däringa sakerna är inte hemliga. Har gått att läsa om på www.mil.se.

Jag har däremot varit med och utvecklat skiten.

 
Ingen bild

sanna

16 november 2008 17:55

Jag förstår ingenting, jag är alldeles för gammal!

(det här skulle kunna pågå hur länge som helst)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se