Alla inlägg under oktober 2008

Av Drina - 4 oktober 2008 21:43

Jag har en mapp bland mina bokmärken som heter "att blogga om". Där sparar jag länkar till saker som kanske kan bli ett bra inlägg nån gång i framtiden. När jag kollade igenom denna samling tidigare så hittade jag den här. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva för inlägg kring den länken men satan i gatan vad jag skrattade första gången jag såg den.

ANNONS
Av Drina - 3 oktober 2008 23:13

Vilken cliffhanger jag lämnade er med, det var inte meningen. Jag minns faktiskt inte vad det var jag ville skriva om förutom en sak: Samma dag som jag alltså försov mig så förjävligt så vart jag erbjuden heltid på cafét! Efter vi hade stängt så började lovorden från chefan hagla och sen frågade hon om jag kunde tänka mig att jobba heltid tillsvidare.

Jag hade ju planerat att flytta neråt i landet så snart som möjligt eftersom det såg helt dött ut på jobbfronten här i Åre under hösten men nu stannar jag ett par veckor till helt enkelt. Jag hoppas fortfarande på kursstart i januari men nu behöver jag kanske inte flytta förren till årsskiftet. En vändning som jag faktiskt är positiv till.

 

Hursom, en väldans massa jobbande har det blivit den senaste tiden. Jag är ju inte riktigt van så kvällarna går i trötthetens tecken. Ikväll till exempel, veckans fredag, har jag sovit framför Idol. Nu har jag precis varit ute med vovven och funderar på att gå och lägga mig och kolla på film. Nåt party blir det definitivt inte. 

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se