Alla inlägg under oktober 2008

Av Drina - 18 oktober 2008 21:31

Jag är världens sämsta vän! En av mina bästa kompisar fyllde år förra veckan och hade bjudit in mig på födelsedagsfika ikväll. Jag har vetat om detta i ett par dagar alltså, jag har tackat nej till en annan middag pga detta. För en kvart sen när jag stod i duschen kom jag på att jag hade glömt något, jag hade glömt att gå dit!

Ringde med mössan i hand för att be om ursäkt och hon var bara lite stött. Som tur var hade det varit fullt hus utan mig.


Nu ska jag springa dit en snabbis iaf. Men fan vad jag känner mig usel..

ANNONS
Av Drina - 16 oktober 2008 14:11

För två dagar sen hittade jag ett vansinnigt roligt klipp på youtube som jag tänkte blogga om, alltså helt vansinnigt roligt verkligen. Men så var det ju det där att jag var sur på bloggen så jag bestämde mig för att vänta lite med det. Jag hade inlägget som klart i huvudet och så skulle jag ju såklart visa det hysteriskt roliga klippet, men inte då utan en annan dag.

Idag tänkte jag skulle få bli den dagen men icke! En annan person i bekantskapskretsen hann före. Jomensåatt då var ju det kört då. Nu måste jag hitta något ännu roligare för att mildra känslan av misslyckande. 


Medan jag letar bjuder jag på en klassiker: 


ANNONS
Av Drina - 16 oktober 2008 13:06

Jag skrev ett skitlångt inlägg härom morgonen men lyckades radera det innan jag hade postat. Sen dess har jag varit lite sur på bloggen. Nu är jag inne på dag två av ledighet och tänkte att det var dags att svälja stoltheten. Vi klantade oss båda två helt enkelt, jag ska ta på mig åtminstone lite av skulden.


Idag har jag suttit i telefon en hel massa för att fixa en ersättare till cafét imorgon, jag ska nämligen få gå en baristakurs. Inget jätteavancerat, en halvdag bara men jag ser verkligen fram emot det. Jag gillar att lära mig nya saker och eftersom jag ändå står vid den där maskinen typ åtta timmar om dagen så är det ju inte fel att veta vad jag sysslar med också.


Det såg in i det längsta ut som om jag skulle vara tvungen att skita i det eftersom ingen kunde jobba istället för mig men nu så löste det sig och efter lite smicker och smör till de som anordnar kursen fick jag sista-minuten-anmäla mig.Hursom, jävlar vilket tråkigt inlägg det blev. Det är såna här inlägg som man faktiskt borde skita i att posta.. Jag ska se om jag kan komma upp med något bättre senare i eftermiddag.

Av Drina - 13 oktober 2008 07:23

Igår kväll, precis efter att jag hade stängt av datorn kom jag på ett blogginlägg som jag ville skriva. Jag orkade såklart inte banka igång burken igen så jag bestämde mig för att komma ihåg det och skriva det nu på morgonen istället. Som om det någonsin skulle hända.. Jag har verkligen inte en aning om vad det handlade om.


Skit samma. Jag bjudet på en låt i stället, den här nynnade jag på när jag stod i tvättstugan och strök jobbskjortor för en stund sen: 


FYI

Av Drina - 10 oktober 2008 21:46

   

Eric Gadd skrämmer mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag ville bara att ni skulle få veta det.

Av Drina - 8 oktober 2008 13:28

Igår på kvällen åkte jag ut till björnänge och drack vin och spelade sällskapsspel i ett litet snett hus. Väldans trevligt var det, väldans snett också. När jag kom in i huset höll jag på att trilla omkull för att det lutade så mycket åt så många olika håll samtidigt. På natten när det var dags att åka hem hade huset slutat luta. Jag vet inte om det var jag som hade vant mig eller om rödvinet i magen hade med saken att göra.


Hur som, otroligt trevligt var det, varför gör man inte sånt oftare? Det behöver ju inte vara så jävla pretentiöst, ett par flaskor vin, ett spel, nåt att tugga på och en eller ett par vänner. Nu ska jag hoppa ut med hunden en sväng och sen ska jag nog iväg och fika med en mamma och hennes nykläckta bebis. 

Imorgon är det dags för jobb igen.

Av Drina - 5 oktober 2008 21:18

Jag har just skrivit ett avslutande inlägg på min andra blogg Klart du vågar. Det känns skitdeppigt! Jag gillade verkligen att blogga där men nu är det som det är.


Deppigt värre men skit händer.

Av Drina - 4 oktober 2008 22:26

Klev just ut ur duschen och möttes av tv:n och det oerhört skrålande programmet sing a long. Sandra Dahlqvist/Dahlberg/Vad-hon-nu-heter sjöng en helt egen version av I kissed a girl. Hennes variant innehöll körsbärs ätpinnar.


Det är en jävla skillnad på chapstick och chopstick, alltså ofantligt mycket skillnad. På riktigt. Men det är ändå ett "ok" misstag att göra, en bokstav hit eller dit liksom. Det som var riktigt illa i hennes misstag var att hon använde formen pluralis. 


 

I kissed a girl and I liked it. The taste of her cherry chopsticks.Äh fan, det här var ju kanske inte så kul men jag skrattade rått iaf. 

Godnatt på er.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se