Alla inlägg under oktober 2008

Av Drina - 24 oktober 2008 21:27

Lugn pissenisse, det kommer fotografiskt material från igår. Kanske inte just bastubilder (det är ju ingen SÅN blogg) men från resten av kvällen.. Jag jobbar på saken.

ANNONS
Av Drina - 24 oktober 2008 00:44

I kväll (eller igår kväll egentligen) har jag varit på after work med tjejorna från jobbet. Fast jag var ledig så för mig blev det ju bara after dag vilket kanske kan kallas för kväll då.. Hursom, kul var det. Vi var på holiday och badade, bastade, drack öl och bowlade. Mer sånt tack!


Jag hade med kameran men hade fått för mig att jag skulle filma istället för att fota, får se om jag orkar göra nåt av filmklippen nån dag. Imorgon kanske?

ANNONS
Av Drina - 23 oktober 2008 15:19

Var nyss ute med hunden och på hemvägen hamnade jag bakom den här personen:

Brrr


Ok att det är ovanligt varmt för att vara oktober, vi har inte ens fått snö än och det är bara minusgrader på nätterna men kom igen!? De flesta av oss har plockat fram både höstjacka, mössa, vantar och halsduk. Inte den här tjejen, hon har plockat fram minikjolen från 90-talet. När det är fyra plusgrader ute och blåser halv storm så hade åtminstone jag valt att bära strumpbyxor/leggings till kjolen.


Jag vet inte om jag tycker synd om henne eller tycker att hon är modig. Jag inser att jag låter som en gammal tant när jag säger att hon är dumdristig men satan i gatan vad kallt hon måste ha det om sina "private parts"..


Fast vem vet, hon kanske har blivit utmanad av en bloggkamrat?

Av Drina - 23 oktober 2008 00:39

Jag har en teori om vad som ligger bakom den här tjejens val av "fotomin".

När hon var i tidiga tonåren så var hon med om en fruktansvärd olycka då hon krossade käken på nitton ställen. Landets bästa kirurger kämpade i tretton timmar med att rädda hennes liv och till slut var de tvugna att surra ihop käften på henne för att hon skulle kunna läka ihop.


I sju år fick hon gå med munnen stängd, för jodå så lång tid tog det för en så komplicerad fraktur att läka.

Tänk er sju år utan att kunna öppna käften. Sju år på en diet av soppa och flytande alvedon. Sju år utan att få visa omvärlden att hon ägde förmågan att kunna forma sin tunga som en blomma. Sju år utan att kunna vissla. Sju år utan att få använda tungskrapa.

Ja tänk er, under sju år ville hon inget annat än att gapa så när de sju åren var över bestämde hon sig för att aldrig mer stänga munnen. 


Sen dess har hon sett ut så här:  Gaptjejen

Av Drina - 22 oktober 2008 23:38

Följ min blogg med bloggkoll


Vad använder ni för verktyg i så fall?


Är bloggkoll så bra som det påstås eller har de bara varit skickliga med marknadsföringen?

Av Drina - 22 oktober 2008 23:03

Bläddrade i förra veckans FREDAG (expressen-bilagan alltså) och såg en bild på Andreas Kleerup. Det kanske bara är jag men visst visar han upp vissa modebloggstendenser?


Modebloggspose!

Modebloggspose! 


Modebloggspose! 

Modebloggspose! 


Modebloggspose?

Modebloggspose?


(sista bilden är snodd från expressen.se, fotograf: Olle Sporrong)

Av Drina - 22 oktober 2008 19:34

Jag fick en plötslig lust att lyssna på James och Karin så jag styrde mina (virtuella) steg mot youtube och fann detta klipp. Konstigt nog var det stämplat som barnförbjudet. Jag fattar inte varför, kan det ha att göra med bilderna på slutet kanske? Fast sånt är ju bara naturligt..Av Drina - 20 oktober 2008 21:20

Igår kväll ringde min gamla mattelärare från komvux, Sten, mest för att kolla läget och småprata lite. Han var nyfiken på hur det gick för mig med pluggplanerna. Väldans trevligt var det, vi pratade logaritmer och derivator i säkert 40 minuter. Jag tror nog fan att jag har Sten att tacka för att jag kom in på flygledarutbildningen, utan honom hade jag nog inte orkat läsa all den där matten.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se