Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Listor

Av Drina - 31 oktober 2008 22:55

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om såna där listor som florerar på nätet, ni vet såna där man ska fylla i vad man tycker om saker och svara på frågor och tjafs. Oftast tycker jag illa om dem men ibland dyker det upp nån som får mig att skratta. Den här är en sån.


Svara på varje fråga genom att kolla bland inkomna sms, fråga 1 = senaste sms:et osv. 


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Händer det något spännande?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

Hur är det med dig då?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

Du är snäll du!

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Jag blev åksjuk av att gå på bio på tåget.

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Yes!! Pussilur

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

Du då?

7. Vad vill du höra mest av allt?

Hejsan! Har du styrt upp nån fika idag?

8. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

Yes… Jag vill ha dig

9. Din romantiska replik?

36.5 på båda så jag hade väl feber åt andra hållet

10. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Hur långsamt kan tiden gå?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se