Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Jaha annars då?

Av Drina - 30 oktober 2008 23:13

Har haft en djävulsk dag på jobbet idag, det kom mycket mer folk än vi hade räknat med. Iofs så är ju det en bra sak men vi var inte bemannade för denna anstormning av fikasugna människor och då blir det lite mycket.


Dessutom var både jag och Ylva (som jobbade i köket) på dåligt humör. Eller jag var inte det men när Ylva på förmiddagen påpekade att hon minsan var "sur och grinig idag" så smittade det av sig på mig och plötsligt så var vi båda lika bitska. Fast det var nog bra egentligen, hellre så än att en ska gå omkring och undra varför den andra är så sur. Jaja om en timme börjar nästa dag, då blir allt bra igen.  
ANNONS
 
Ingen bild

pissenisse

31 oktober 2008 18:01

Om du är nere, så har pissenisse en låt åt dig som han lyssnade på i sin ungdom. http://www.youtube.com/watch?v=gHA3EZHvSWg

Nu måste jag tyvärr gå på Halloween-fest :-(

 
Drina

Drina

31 oktober 2008 22:33

pissenisse:
Haha Thin Lizzy! Ja de kan väl få vem som helst på bra humör..

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

2 november 2008 21:04

Jag skickade väl inget mer i fredagskväll hoppas jag. Har ett vagt minne att jag var inne och surfade efter festen. Om jag så gjorde så vill jag bara påpeka att alkolåset på internet behövs.

 
Drina

Drina

2 november 2008 21:55

pissenisse:
Såvida du inte postade något under nicket "povel" klockan sex i morse så har jag inte sett fler kommentarer än de som jag godkänt..

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

pissenisse

2 november 2008 22:28

Näpp, skickar bara under mitt eget nick. Ibland lånar dock min farfar "Överste von Gyllenstråhle" min dator, och skriver de mest korkade kommentarer.

Nåja ska du nu flytta till Skaune så kan du behöva lära dig lite lokalpatriotiska sånger. Den här är min favorit http://www.youtube.com/watch?v=EpiTnPHS0D4

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se