Alla inlägg under september 2008

Av Drina - 11 september 2008 12:48

Fan, inte idag heller alltså?

Det innebär att jag måste göra en massa saker idag också. Jag har skjutit lite på det med flit, det skulle ju vara oflyt om jag röjde vinden och skurade sopskåpet bara för att inse att världen gick under dan därpå. 

ANNONS
Av Drina - 10 september 2008 18:29

Stackars lilla e-typen rasar och rasar. Han hävdar att han inte fått betalt för att Max använder hans "låt" (hur fan man nu kan kalla den för det?) i sin reklamfilm.


E-typen menar att han blir förlöjligad och att han blir kallad för sellout på skolorna. (På vilka skolor pratar man om E-Type? Skolorna i början av 90-talet kanske)


Grejen är, e-typen lille, att det inte är på grund av en Maxreklam som du blir kallad för sellout. Det är pågrund av sånt här: 

 E-typen säljer sig till Aftonbladet RES

E-typen säljer sig till recept.nu 

E-typen säljer sig till Katrineholmskuriren 

E-typen säljer sig till GT

så här kan jag fortsätta i flera evigheter men det orkar jag inte


och så var vi framme vid veckans e-typ-sellout: 

E-typen säljer sig till Aftonbladet och klagar på att han blir kallad för sellout

  

  

I rest my case  

   

ANNONS
Av Drina - 10 september 2008 13:34

        

    

Har LHC förintat världen än?

   

   

Av Drina - 10 september 2008 02:04

Idag har jag faktiskt gjort saker! Helt sjukt, det är flera veckor sen sist känns det som. Dock har jag inte gjort något som är värt att skriva om så det tänker jag inte göra. Däremot kom jag på en sak som jag ville skriva om när jag satt framför tv:n tidigare.


Fast nu har jag glömt bort vad det var. Jaja, imorgon kanske?

Av Drina - 9 september 2008 13:36


Mitt i maten.

  

Jag fixar inte folk som svarar i telefon genom att säga ”mitt i maten”, detta för att poängtera att man ringer under pågående måltid. Vad är poängen, ska jag få dåligt samvete? Menar personen på fullaste allvar att jag är en dålig människa som råkar ringa just när personen i fråga har bestämt sig för att trycka mat i ansiktet? Borde jag föra en noggrann logg över personens vanor för att undvika att upprepa mitt misstag? Dessutom så ljuger dessa personer i säkert 90% av fallen. Hur rimligt är det att jag verkligen lyckades ringa exakt mitt i maten varje gång? Logiskt sett så borde jag även ha råkat ringa i början av en måltid eller när den börjar närma sig slutet. Jag har aldrig hört någon svara ”i början av maten”.

Jag gillar inte folk som ljuger.

Ett tips till alla er som tycker att det är så förfärligt jobbigt att folk har mage att ringa och störa under era måltider är att inte svara. Varför är folk så besatta över att svara i telefon hela tiden? Passar det inte att prata, svara inte. Det är fan så mycket hövligare än att ge den som ringer en tillrättavisning i stil med den ovan nämnda.


Lägg av luren och stäng av mobilerna, det är skitenkelt.

Av Drina - 8 september 2008 23:07

En bisarr sak hände nyss. Jag har suttit ner vid datorn i kanske 20 minuter och när jag ställde mig upp fick jag lock för båda öronen. Seriöst!? Jag fann detta så fascinerande att jag var tvungen att hämta en tumstock och mäta lite. När jag sitter ner så är mina öron 123 cm över golvet, när jag står upp är öronhöjden 164 cm. Detta innebär alltså att höjdskillnaden är 41 cm. En ökning med ca 33,33%


Jag vet inte om jag tycker att detta är rimligt. Tur att det är flygledare jag ska bli och inte pilot..

Av Drina - 8 september 2008 22:45

Jag inser att jag kommer att låta sjukt efter när jag skriver detta men jag måste ändå: Jag är helt kär i internet!


Efter lite googling så hittade jag inte bara en utan två fantastiskt nördiga sidor med finfina bilder på hur ett gökur ska se ut inuti. Vips så hittade jag felet på mitt exemplar och nu funkar göken och dess vidriga läte som det ska.


Nu bor ju jag i en etta så jag kommer ju inte kunna ha gökurseländet igång (fatta hur mycket det låter) men det hör inte hit. Grejen är att jag är sjukt nöjd över att jag lyckades laga skiten! Jag är nog nästan lika nöjd som när jag iförd cowboyutstyrsel fixade Kicki Danielssons autograf på bringan.


Nästan lika nöjd

Av Drina - 8 september 2008 15:51

Sådetså


(jag hittade bilden på hårddisken, vet inte var jag har fått den ifrån. Så nu vet ni det)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se