Alla inlägg under september 2008

Av Drina - 22 september 2008 18:27

Idag hade jag planerat att få massor med saker gjorda, som dömt att misslyckas alltså.

Jag gick iaf upp skittidigt (tyckte jag) för att åka med hunden till veterinären och kolla hennes lever- och njurvärden. När jag kom hem därifrån så var klockan typ elva, den tiden då jag normalt brukar börja fundera på att kliva upp. Jag ringde Ylva för att höra om hon ville ta en fika och en halvtimme senare kom hon och plockade upp mig. Vi åkte till Sport och mötte upp Mariell och sen satt vi där i ett par timmar. På väg därifrån så mötte vi en massa folk och blev ståendes i säkert en timme till och plötsligt så var vi hungriga igen så då gick vi ner till Loket och käkade middag. Först nu, sju timmar senare är jag hemma.Imorgon ska jag jobba på dagis, då måste jag gå upp ÄNNU tidigare.


ANNONS
Av Drina - 22 september 2008 11:07

Förra veckan fick jag ett sms från en killkompis där han frågade när vi två skulle få "ihop det".

"Som man super får man ligga" svarade jag. Han fattade inte vad jag menade. 


Är inte det ganska logiskt egentligen? Om man är ute på krogen varje helg, hur stor är då chansen att man får ihop det med en person som går ut kanske fem gånger om året? Inte stor alls kan jag berätta.

Jag har absolut inte något emot folk som festar, det handlar inte om de, men vi rör oss ju i olika kretsar och har olika intressen. Då "händer" det ju inte bara.


Hade jag velat ha en kille som hängde i baren varje fredag så skulle jag ju såklart börja hänga i baren själv. Så enkelt är det. 


Som man super får man ligga.

ANNONS
Av Drina - 19 september 2008 21:54

Kom precis hem, knäppte på tv:n och hamnar framför programmet singing bee. Jag fattar inte, är det på riktigt? Vart hittar de i så fall dessa människor? 


Vad går det ut på egentligen? 

Och vilken är programmets målgrupp? 


Och vad gör gogo-dansarna i programmet??
Jättekonstigt.

t9

Av Drina - 18 september 2008 14:42

Upptäckte nyss att t9 kan stava till flygvapen men inte till flygvärdinna. Vem är det som bestämmer dessa ordlistor egentligen?

Av Drina - 18 september 2008 14:04

Jag älskar alla knasiga saker som folk googlar på för att hitta hit.

 

Högst upp på förra veckans lista ligger naken norsk snowboard

 

Exakt vad ville den personen hitta när han eller hon skrev in dessa tre ord i googles sökfält?

Av Drina - 18 september 2008 13:17

Häromdagen var jag helt övertygad om att jag hade fått en ätstörning. Jag gick runt hela dagen och ville bara äta på saker. Oavbrutet hela tiden. Till slut kände jag mig tvungen att ringa Lina och uttrycka min oro.


Lina, jag tror att jag har fått en ätstörning! Det enda jag tänker på är att äta, jag vill tugga på nåt hela tiden. Pep jag fram.


Jaha men vad är det du äter då? Frågade Lina.


Njae ingenting, det enda jag har hemma är havregryn, kidneybönor och olivolja men jag vill äta hela tiden. Förklarade jag.


Ok, du vill alltså äta men du gör det inte? Frågade Lina vidare.


Nä men nu är jag påväg ner till konsum för att handla. Vad ska jag göra? Pep jag.


Tjadu, köp nåt att tugga på så går det säkert över. Jag tror faktiskt inte att din störning är just ät-relaterad. Svarde Lina med en pedagogisk röst. 


Jag köpte ett rör pringles och en påse geléhallon, sen tröck jag i mig hela altet under kvällen. (Jag vet inte hur det funkar ute i stugorna men ett rör pringles brukar normalt räcka i minst en vecka för mig.) Efter detta låg jag vaken hela natten, totalt sockerspeedad och men djävulskt ont i magen. Dagen efter hade ätstörningen gått över.

Av Drina - 18 september 2008 00:15

Lapp kanske var att ta i?
Klisterremsa kanske det heter, eller dymotape om man ska vara petig. Men ni fattar ju ändå eller hur?

Av Drina - 18 september 2008 00:07

Läste om det här och kom att tänka på det där med lappar på tv:n. De varken stämmer eller funkar, det vet jag.


Den här lappen har suttit på min tv i snart två år: 

ofunktionell


Hitills har den inte fyllt den tänkta funktionen. Jag kollar iofs väldigt sällan på tv så det gör mig inget om jag råkar se lite reklam då och då men jag blir ändå lite stött. Jag menar, lappen är ju artig och trevlig och allt det där, borde inte artiga och trevliga önskemål respekteras? 


Jag kanske borde prova med en hotfull lapp?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se