Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Tjuvsoveri

Av Drina - 28 september 2008 23:09

I morse skulle jag börja jobba klockan nio, 09.17 panikvaknar jag. Ringer jobbet och förklarar läget, springer ut med hunden samtidigt som jag borstade tänderna och ringde på en taxi. Sen var hela dagen som förstörd, trots att det inte gjorde nåt. Tjejerna som hade kommit i tid hade lyckats rodda allt utan mig så det vart aldrig någon panik men jag fortsatte att vara stressad hela dagen. 


Jag hade massor med saker som jag tänkte skriva men jag är fan fortfarande stressad, orden kommer inte ut som de ska typ. Jag skiter i detta nu och går och lägger mig istället. Imorgon kanske det går bättre att blogga..

 
ANNONS
 
Jocke

Jocke

30 september 2008 14:00

Hej,tänkte bara lämna en liten kommentar och säga att jag gillar din blogg. (:

http://www.metrobloggen.se/owa

 
Drina

Drina

30 september 2008 14:38

Jocke: Tack, det var kul att höra.

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se