Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Kemtvätt

Av Drina - 24 september 2008 23:04

Jag är nog en av tre personer i världen som inte gillar Seinfeld men nu hann jag inte stänga av tvn efter SYTYCD.

Hursom, han sa faktiskt en riktigt tänkvärd sak i början av detta avsnitt, det handlade om kemtvätt.

Nu kommer jag inte ihåg ordagrant men det hela gick ut på att kemtvätt är det enda som vi människor tar på allvar. Vi röker, dricker, kör för fort och går mot röd gubbe, dvs livsfarliga saker, men vi skulle aldrig slänga ett plagg märkt med kemtvätt i tvättmaskinen. Det är fan ganska sjukt hur vi prioriterar.


Vi har ingen kemtvätt här i Åre, den närmsta finns i Östersund dryga tio mil bort så jag äger väldigt få kemtvättsplagg. Jag försöker tänka på det som en tjänst åt moder natur (min favoritmoder) men hade jag bott i en storstad hade det nog varit annorlunda. Åtminstone hade jag inte haft fem plagg i min ägo som aldrig blivit tvättade.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Oxido

25 september 2008 08:17

Men det gör ju inget, eftersom du är tjej svettas du ju inte :)

 
Drina

Drina

25 september 2008 08:55

Oxido: Nä just det, glömmer jämt bort det där. Både att jag är tjej och att jag inte har några kroppsfunktioner..

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syster yster

25 september 2008 20:34

Jag struntar fullständigt i kemtvättssymboler, eller kanske inte på typ vinterkappor, men i de flesta andra fall går jag helt efter mitt eget regelverk (dvs- äh, jag testar väl).

 
Drina

Drina

25 september 2008 21:38

Syster yster: Du är en riktig daredevil du..

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se