Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Nya jobbet?

Av Drina - 24 september 2008 22:18

Jag provjobbade ju på ett nytt ställe idag. Eller nytt och nytt, jag har hängt där typ jämt sen de öppnade för, ja vad kan det vara, två år sen typ. Nu fick jag se stället från "andra sidan".

Det var inte på dagiset som sagt och det var heller inte på en djuraffär, djuraffärer finns inte i den här hålan. Det var på mitt favoritcafé! 


Idag har jag fått lära mig att göra lattes och servera kakor, tårtor, mat och annat caféigt. Det var faktiskt kul men ojojoj så förvirrande. Men det känns som att det gick bra, bara jag lyckas komma överrens med kassan så ska allt nog lösa sig. Kassan är en såndär läskig bongmaskin-dator-grej med touch screen och jag har bara jobbat med stenåldersapparater tidigare så det var väldigt förvirrande. 


Nu ska jag iaf jobba där torsd, fred, lörd, sönd, månd. Om jag sköter mig så hoppas jag på att få fortsätta jobba (extra åtminstone) även senare i höst.Om ni inte hör något från mig imorgon så är det för att jag ligger på soffan och är död efter en heldag med spring på stengolv.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se