Direktlänk till inlägg 23 september 2008

Hur många då-durerna?

Av Drina - 23 september 2008 21:23

   

Passerade den här skylten idag:

Hur många?


Jättefyndigt namn, verkligen. Men hur många är de egentligen?

   


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lea

24 september 2008 21:19

Nej jag har fortfarande inte hört från honom... Träffade honom i Camden av en slumpi lördags efter daten och då var allt som vanligt...
Vad göra nu??

 
Ingen bild

Sandra

25 september 2008 09:31

Vill du få gratis biobiljetter och presentkort? En alldeles ny gratis hemsida har nu öppnats, bli medlem nu direkt och värva alla dina vänner innan de hinner bli medlem före dig.
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3379429.ab

 
Drina

Drina

25 september 2008 21:40

Sandra: Det finns en sorts kommentarer som jag aldrig postar och det är reklamskit om dessa vidriga gratis-sidor. Men eftersom du inte klarade av att lämna rätt länk så gör jag ett undantag för dig.

Lycka till i livet!

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se