Direktlänk till inlägg 23 september 2008

Dagsverke

Av Drina - 23 september 2008 20:58

Att jobba som dagisfröken gick riktigt bra, det handlade mest om att leka, sjunga konstiga sånger och sitta på onaturligt små möbler. Trots att jag var på småbarnsavdelningen gick jag därifrån utan att ha bytt en enda blöja, jag vet inte om det var taktik från resten av personalen kanske? Jag gråter inte floder över att ha sluppit men det gör mig heller ingenting om man säger så.Min arbetslöshet har förresten gått över ser det ut som, iaf den närmsta veckan. Den som kan gissa vart jag ska jobba imorgon vinner ett leende och en klapp på axeln!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carl

23 september 2008 22:07

Jag gissar att du ska vara på dagiset flera dagar

 
Drina

Drina

23 september 2008 23:20

Carl: Nämen det är väl klart att det inte är. Då hade det ju inte varit någon match att gissa liksom..

Nytt försök

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

gromit

24 september 2008 21:20

På djuraffär

 
Ingen bild

Anna

26 september 2008 03:11

Jag gissar på ditt favoritcafé!

 
Drina

Drina

26 september 2008 08:39

Anna: Haha huvudet på spiken..

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se