Direktlänk till inlägg 18 september 2008

t9

Av Drina - 18 september 2008 14:42

Upptäckte nyss att t9 kan stava till flygvapen men inte till flygvärdinna. Vem är det som bestämmer dessa ordlistor egentligen?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tomten

18 september 2008 22:59

Det allra roligaste (fastän lite uttjatat nu, inte minst av Magnus Betnér på scen) är väl ändå dubbelfitta? Vad är en sådan och vem la in det ordet?

 
Drina

Drina

18 september 2008 23:03

Tomten: Bra fråga, laxfitta däremot vet jag vad det är..
Det finns många härliga saker i t9-världen.

http://drina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Billy

19 september 2008 14:30

T9 kan även stava till genmanipulerade, men ordet kvantfysik verkar vara okänt. I alla fall för min mobil. Tydligen finns det på andras mobiler.
Jag kan inte låta bli att undra hur många som diskuterar genmanipulation (som dock inte finns inlagt) via sms.

Ett annat ord som av någon anledning finns inlagt är Kärnkraftverksarcetarengslyngend. Är det ens ett ord?

Det jag är lite nyfiken på är vem fan som upptäckte att ordet dubbelfitta fanns med, och i vilket sammanhang.

 
Ingen bild

Tomten

20 september 2008 00:12

Billy: Magnus Betnér påstår att det var hans brorsa som hittade det, vill jag minnas. Men jag vet inte om det stämmer eller vad sammanhanget var.

Drina: Ok, I'll bite. Vad är en laxfitta?

 
Drina

Drina

20 september 2008 00:53

Tomten: Laxfitta är en maträtt som jag fick i uppdrag att tillaga genom min andra blogg (klart du vågar). Maträtten hette nog inte laxfitta egentligen men nu gör den det.

Nu orkar jag inte men imorgon kan jag leta rätt på det inlägget och länka.

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se