Direktlänk till inlägg 14 september 2008

När jag ändå är inne på ämnet "kvällspressen"

Av Drina - 14 september 2008 22:23

Det ser ju verkligen ut som om det är "NN" som är den "folkkära artisten" som har misshandlat sin fru. Fan vad tragiskt i så fall.

Jag brukar inte bry mig så mycket om sånt här men för mig var det här fan oväntat. Jag trodde ju att han var en sån där "mysig typ". Skriverierna på nätet som pekar ut just honom ser ut att ha ordentlig fakta bakom sig dessutom.

 

Att Ken Ring misshandlar, knarkar och våldtar är inget att höja på ögonbrynet över men "NN" som hustrumisshandlare och Leksell som rattfyllo, sånt blir jag ställd över.

Vad kommer härnäst; Anders Lundin har en källare fylld med barnslavar som tillverkar allsångshäften på löpande band? 


 Och ja, jag vet att man är oskyldig tills motsatsen bevisas och jag vet att jag inte vet om detta stämmer till 100%. Jag tänker dock ta ut chocken i förskott, det känns som min mänskliga rättighet.


 _______________________________________

edit: 

Fick en smärre chock när jag loggade in och såg besöksstatistiken. Plötsligt kändes det lite olustigt eftersom jag faktiskt inte vet något säkert, trots att "alla tecken pekar på". Därför tog jag bort namnet nu. Den typen av besökare intresserar mig inte, leta rätt på er egen fakta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se