Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Kvälls-/skvallerpressen

Av Drina - 14 september 2008 22:12

Det är fascinerande hur de gång på gång lyckas skapa rubriker av ickenyheter. Soran Ismail skrev om detta tidigare idag då expressen hade lyckats skriva en artikel om att samerna inte rasade över att ett humorprogram drev med dem.


Nu har aftonbladet tagit efter och skriver en artikel om att Björn Gustafsson inte nästan drunknade under inspelningen av hål i väggen.


Det här är ju faktiskt skitsmart! Det är ju bra många fler saker som inte händer än som faktiskt händer vilket innebär bra många fler saker att skriva om.

  

  


  

PS. Jorden har inte gått under än.

   

   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Oxido

25 september 2008 13:01

När det är så hög intagningspoäng som krävs för journalisthögskolan, kan man undra hur det går till när de som fått kämpa så börjar jobba med att producera sådan skit som aftonbladet och expressen. Hur kan man ha så lite stolthet. Jag kan knappt acceptera det faktum att det händer. Tänk de som kämpar för att få fram viktig samhällsinformation etc, och så sitter vissa och "förnedrar sig" utan att skämmas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se