Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Det händer inte så värst mycket

Av Drina - 14 september 2008 21:59

Igår gick jag ner till Mariells jobb och tittade på när hon stängde och sen gick vi inte på broken och drack öl som jag ville utan vi gick en promenad med hennes hund och sen var och en hem till sig. (Jävlar vilken lång mening, minst lix 50 misstänker jag) Det var lite antiklimax över det men skit händer.


Idag träffade jag ovan nämnda Mariell och övertidspreggoMaria på loket för en tidig middag och när jag kom hem så mutade Lina mig med blåbärs- och jorgubbspaj mot att jag hjälpte henne med lite uppdateringar till datorn.


Utöver detta så händer det inte så mycket. Jag packar och röjer lite på halvfart. Jag har ju inget klart flytdatum men det känns ändå skönt att ha det någolunda undanstökat när det väl är dags. Jag försöker även ta härliga höstpromenader medhundkräket men hon orkar ju inte riktigt med skutan-runt-prommisar längre så våra turer blir ganska snabbt avklarade. Konstigt nog är jag inte rastlös trots bristen på händelser. Det brukar jag bli ganska snabbt annars. Undrar om jag börjar bli gammal också helt enkelt?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se