Direktlänk till inlägg 9 september 2008

Jobbiga saker som folk säger del 8

Av Drina - 9 september 2008 13:36


Mitt i maten.

  

Jag fixar inte folk som svarar i telefon genom att säga ”mitt i maten”, detta för att poängtera att man ringer under pågående måltid. Vad är poängen, ska jag få dåligt samvete? Menar personen på fullaste allvar att jag är en dålig människa som råkar ringa just när personen i fråga har bestämt sig för att trycka mat i ansiktet? Borde jag föra en noggrann logg över personens vanor för att undvika att upprepa mitt misstag? Dessutom så ljuger dessa personer i säkert 90% av fallen. Hur rimligt är det att jag verkligen lyckades ringa exakt mitt i maten varje gång? Logiskt sett så borde jag även ha råkat ringa i början av en måltid eller när den börjar närma sig slutet. Jag har aldrig hört någon svara ”i början av maten”.

Jag gillar inte folk som ljuger.

Ett tips till alla er som tycker att det är så förfärligt jobbigt att folk har mage att ringa och störa under era måltider är att inte svara. Varför är folk så besatta över att svara i telefon hela tiden? Passar det inte att prata, svara inte. Det är fan så mycket hövligare än att ge den som ringer en tillrättavisning i stil med den ovan nämnda.


Lägg av luren och stäng av mobilerna, det är skitenkelt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Oxido

25 september 2008 14:09

Jag ger inte telefonen så hög prio, men jag har märkt att vissa blir skitsura av det. Jag ser det som att om jag gör något annat så kanske jag inte har läge att springa till telefonen. Men många ser det som att om man är hemma då MÅSTE man svara när det ringer.
Världen förrändras, men ens föräldrar gör det inte :) ...eller ja.. de blir väl mer senila antar jag...

 
Drina

Drina

25 september 2008 21:33

Ha! Jag är 27år, jag MÅSTE inte göra någonting! Jag svarar i telefon när jag känner för det.

Men visst blir folk sur över det..

http://drina.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se