Direktlänk till inlägg 8 september 2008

Ha! Jag lyckades!

Av Drina - 8 september 2008 22:45

Jag inser att jag kommer att låta sjukt efter när jag skriver detta men jag måste ändå: Jag är helt kär i internet!


Efter lite googling så hittade jag inte bara en utan två fantastiskt nördiga sidor med finfina bilder på hur ett gökur ska se ut inuti. Vips så hittade jag felet på mitt exemplar och nu funkar göken och dess vidriga läte som det ska.


Nu bor ju jag i en etta så jag kommer ju inte kunna ha gökurseländet igång (fatta hur mycket det låter) men det hör inte hit. Grejen är att jag är sjukt nöjd över att jag lyckades laga skiten! Jag är nog nästan lika nöjd som när jag iförd cowboyutstyrsel fixade Kicki Danielssons autograf på bringan.


Nästan lika nöjd

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tomten

8 september 2008 23:53

Jag vet faktiskt inte vilket som är coolast.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se