Direktlänk till inlägg 7 september 2008

Utan regnkläder!? Fy bövelen!

Av Drina - 7 september 2008 16:06

Det här är ju helt fantastiskt! Den stackars bonden, eller koss-skötaren (måste uttalas på bred stockholmska) som Jonas har lärt mig att det heter, har problem med att hans tjurhage kryllar av hormonstinna småpojkar på jakt efter svamprus. Koss-skötaren är orolig att tjurarna ska skada de stackars pojkarna och dessutom störs han av deras ficklampor på nätterna (pojkarnas, inte tjurarnas).

Värst av allt är dock att de vandrar omkring i skogen nattetid utan regnkläder. Ja, ni såg rätt. UTAN REGNKLÄDER! Snacka om vansinne!


Som tur är tar polisen sitt ansvar och har sagt åt koss-skötaren att ringa dem när han ser pojkar utan regnkläder smyga omkring i skogen. Skönt att vi har ett bra skyddsnät i vårt samhälle.


DN 6/9 -08 (klicka på bilden för att komma till artikeln) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Drina - 7 juni 2009 12:34

Nu kommer äntligen den sista redovisningen av min OJF-vecka:   Onsdag:  Onsdagen var dagen jag fick flyga flightdeck! (dvs sitta på jumpseat inne i cockpit) Satan i gatan vad kul det var. Dagen började med att hänga lite Malmö Aviations coordinator...

Av Drina - 31 maj 2009 23:34

Bara för att jag ville blogga nu så går det inte att logga in på sidan. Typiskt.. Jag försöker igen nästa månad!...

Av Drina - 29 maj 2009 16:44

Närå, jag har inte glömt bort del två av OJF:andet, jag kom bara tillbaks till skolan och vid det här laget så har ni väl lärt er hur jag blir då.   Imorgon kanske det finns lite tid. Nu ska jag snart åka till Höör för att grillpartaja med klassen h...

Av Drina - 22 maj 2009 09:36

Nu är min OJF-vecka tyvärr slut men attans vad med roliga grejer jag har fått göra! OJF står för "On the Job Familiarization", studiebesök helt enkelt.   Jag drog vinstlotten och fick en av två platser på Bromma flygplats och det är jag lycklig över...

Av Drina - 20 maj 2009 21:10

    Det här har varit min utsikt idag:        Jag har verkligen inte tid att skriva nu, med tanke på när jag ska upp imorgon så borde jag ha gått och lagt mig för länge sen, men det kommer mer text om någon dag eller så.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se